Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun FC Shadow
4222v Tactiek 442
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 49.1
solid Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Csaplár rent richting de bal. Szymczak verovert de bal door een tackle van achteren. Szymczak met een sublieme pass. do Bem heeft problemen om de bal te vangen. do Bem draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
da Silva Sauro verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Sauro passt de bal in één keer door. do Bem is nu in balbezit. do Bem haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Krumov de bal onder controle te krijgen. Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Caratte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Csaplár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Smalinskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smalinskas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Duarte Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Sauro onderschept slim de pass. da Silva Sauro probeert naar een medespeler te passen. Antoniotti rent richting de bal. Antoniotti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 66%, FC Shadow 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piorun - FC Shadow 0:0

46e minuut.
Dębicki komt het veld opgelopen. Šotra komt het veld opgelopen. Cristescu komt het veld opgelopen. Cools komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Daar is Cristescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dębicki verovert de bal door een tackle van achteren. Dębicki speelt de bal door. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap. Patuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Duarte Oliveira verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte Oliveira speelt de bal door. Oudin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Oudin rent richting de bal. Ordak onderschept slim de pass. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Starkutis is nu in balbezit. Starkutis schiet op doel. Lubański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
do Bem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starkutis kopt de bal weg. Klungelig pakt Cristescu de bal. Antoniotti is nu in balbezit. Antoniotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smalinskas is nu in balbezit. Šotra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šotra krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şofariu komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Krumov is nu in balbezit. Krumov probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Casado met een sublieme pass. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 54%, FC Shadow 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Piorun - FC Shadow 0:0