Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.K.S Fc Szalowa Górą
3-2-3-2 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten average
adequate Passen average
good Verdedigen average


1e minuut.
Ronca geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaltsios met de inworp. Adame geeft een lange en hoge pass. Poerio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coombes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ceauşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubić rent richting de bal. Ljubić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Fc Szalowa Górą 0:1

19e minuut.
Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceauşu rent richting de bal. Ceauşu passt de bal zonder na te denken. Amante probeert naar een medespeler te passen. Kaltsios geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ronca heeft problemen om de bal te vangen. Adame met een sublieme pass. Poerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Annibali trapt de bal weg van het doel. Amante kopt de bal weg. Adame rent richting de bal. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Gutiérrez geeft een lange en hoge pass. Ronca probeert de bal met de borst te controleren. Kaltsios maakt een afschuwelijke overtreding. Kaltsios krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 44%, Fc Szalowa Górą 56%.
G.K.S - Fc Szalowa Górą 0:1

47e minuut.
Stefański speelt de bal door. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsichliontas krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Amante kopt de bal weg. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame passt de bal zonder na te denken. Tsichliontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. Stempel bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaltsios geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tsichliontas springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Adame onderschept slim de pass. Adame speelt de bal door. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ... Záleš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Korosteliovas de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. Tsichliontas rent richting de bal. Poerio speelt de bal door. Adame is nu in balbezit. Adame schiet op doel. Stempel bokst de bal weg. Stempel probeert naar een medespeler te passen. Ljubić kopt de bal weg. Recine heeft problemen om de bal te vangen. Coombes verovert de bal door een tackle van achteren. Coombes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Fc Szalowa Górą 0:2

79e minuut.
Kaltsios onderschept slim de pass. Kaltsios probeert naar een medespeler te passen. Amante is nu in balbezit. Amante passt de bal in één keer door. Poerio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Recine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záleš probeert naar een medespeler te passen. Recine speelt de bal door. Adame is nu in balbezit. Adame schiet op doel. Stempel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Adame rent richting de bal. Korosteliovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adame is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adame kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Fc Szalowa Górą 1:2

90e minuut.
Recine bereikt de bal nog maar net als eerste. Záleš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Recine raakt geblesseerd tijdens het duel. Adame legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.K.S - Fc Szalowa Górą 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 50%, Fc Szalowa Górą 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.K.S - Fc Szalowa Górą 2:2