Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szalowa Górą G.K.S
442 Tactiek 3-2-3-2
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Coombes probeert de bal met de borst te controleren. Coombes geeft een lange en hoge pass. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keldysh is nu in balbezit. Keldysh schiet op doel. Annibali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:0

5e minuut.
Stefański geeft een hoge lob. Montes de Oca probeert de bal aan de voet te houden. Poerio is nu in balbezit. Poerio geeft een lange en hoge pass. Adame springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:1

6e minuut.
Amante rent richting de bal. Amante passt de bal met de wreef. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas schiet op doel. Scibetta probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Amante passt de bal in één keer door. Tsichliontas rent richting de bal. Predeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tsichliontas raakt geblesseerd tijdens het duel. Amante wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Predeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Amante rent richting de bal. Amante passt de bal in één keer door. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Raedt met een sublieme pass. Scibetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas onderschept slim de pass. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:2

12e minuut.
Kaltsios speelt de bal door. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Poerio met een sublieme pass. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:3

17e minuut.
Tsichliontas passt de bal met de wreef. Ljubić rent richting de bal. Met opzet legt Gutiérrez zijn tegenspeler op de grond. Gutiérrez krijgt een gele kaart. Ljubić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Predeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Keldysh krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Barea passt de bal zonder na te denken. Keldysh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poerio. Poerio krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Stefański verovert de bal door een tackle van achteren. Raedt is nu in balbezit. Raedt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Adame de bal. Adame schiet op doel. Stempel bokst de bal weg.

33e minuut.
Amante is nu in balbezit. Amante passt de bal met de wreef. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:4

41e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez passt de bal in één keer door. Recine met een sublieme pass. Adame is nu in balbezit. Adame draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Predeanu rent richting de bal. Predeanu passt de bal in één keer door. Barea met een sublieme pass. Keldysh rent richting de bal. Keldysh geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 60%, G.K.S 40%.
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:4

50e minuut.
Kaltsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsios passt de bal zonder na te denken. Coombes probeert de bal aan de voet te houden. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Inworp. Kaltsios met een snelle inworp. Ronca verovert de bal door een tackle van achteren. Amante geeft een hoge lob. Tsichliontas heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Montes de Oca rent richting de bal. Poerio onderschept slim de pass. Poerio passt de bal met de wreef. Daar is Tsichliontas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsichliontas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:5

73e minuut.
Kaltsios speelt de bal door. Adame is nu in balbezit. Adame speelt de bal door. Dobrota geeft de bal voor. Tsichliontas heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stempel met een sublieme pass. Raedt probeert de bal met de borst te controleren. Raedt met een sublieme pass. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Poerio kopt de bal weg. Amante is nu in balbezit. Amante passt de bal met de wreef. Adame heeft problemen om de bal te vangen. Adame haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Recine passt de bal zonder na te denken. Poerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerio met een sublieme pass. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 71%, G.K.S 29%.
Fc Szalowa Górą - G.K.S 1:5