Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostry Legnica GMLKS Pilica
cut Tactiek 442
53% Balbezit 47%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 39.8
solid Schieten average
very good Passen average
average Verdedigen solid


1e minuut.
Indrianto passt de bal in één keer door. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Enamorado krijgt een gele kaart.

8e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Darmstädter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ismail kopt de bal weg. Daar is Hykel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 1:0

13e minuut.
Enamorado geeft een hoge lob. Inworp. Siemian met de inworp. Tokarzewski onderschept slim de pass. Indrianto geeft een hoge lob. Le Roy bokst de bal weg.

15e minuut.
Hykel is nu in balbezit. Hykel speelt de bal door. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto is nu in balbezit. Indrianto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Kolsuz geeft een lange en hoge pass. Akrivakis kan de bal niet met de borst controleren. Hykel rent richting de bal. Hykel schiet op doel. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 2:0

25e minuut.
Hykel probeert naar een medespeler te passen. Ismail rent richting de bal. Ismail passt de bal in één keer door. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Bolla probeert de bal aan de voet te houden. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Indrianto met een sublieme pass. Ismail is nu in balbezit. Ismail schiet op doel. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Klungelig pakt Pejić de bal. Tlachač probeert naar een medespeler te passen. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 3:0

31e minuut.
Darmstädter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indrianto is nu in balbezit. Indrianto geeft een hoge lob. Hykel krijgt zijn hoofd ertegen. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 4:0

39e minuut.
Hykel heeft problemen om de bal te vangen. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Akrivakis de bal. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 5:0

42e minuut.
Siemian onderschept slim de pass. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Hykel speelt de bal door. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ismail schiet op doel. Tlachač probeert de bal aan de voet te houden. Le Roy probeert wanhopig de bal te grijpen. Darmstädter bereikt de bal nog maar net als eerste. Darmstädter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 28%, GMLKS Pilica 72%.
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 5:0

46e minuut.
Indrianto rent richting de bal. Indrianto passt de bal met de wreef. Ismail rent richting de bal. Ismail schiet op doel. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Ismail rent richting de bal. Hykel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 6:0

52e minuut.
Indrianto rent richting de bal. Indrianto met een sublieme pass. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tlachač de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 7:0

52e minuut.
Meynieu passt de bal met de wreef. Tlachač met een sublieme pass. Demirsoy geeft een hoge lob. Ismail rent richting de bal. Ismail geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto rent richting de bal. Indrianto passt de bal met de wreef. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Inworp. Liliyev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Demirsoy rent richting de bal. Demirsoy geeft de bal voor. Bolla probeert naar een medespeler te passen. Hykel rent richting de bal. Hykel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 8:0

68e minuut.
Ciechowski komt het veld opgelopen. Trischitta komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Liliyev met een snelle inworp. Hykel is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Liliyev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Trischitta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Indrianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrianto met een sublieme pass. Daar is Trischitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trischitta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tlachač de bal onder controle te krijgen. Le Roy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 14%, GMLKS Pilica 86%.
Ostry Legnica - GMLKS Pilica 8:0