Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GMLKS Pilica Ostry Legnica
442 Tactiek cut
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39 gemiddelde waardering 51.6
adequate Schieten solid
average Passen very good
good Verdedigen good


3e minuut.
Akrivakis rent richting de bal. Indrianto onderschept slim de pass. Indrianto met een sublieme pass. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:1

8e minuut.
Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto passt de bal zonder na te denken. Trischitta met een sublieme pass. Hykel is nu in balbezit. Hykel schiet op doel. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Demirsoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liliyev met de inworp. Bolla geeft een hoge lob. Hykel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:2

16e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal in één keer door. Weimiao rent richting de bal. Weimiao heeft problemen om de bal te vangen. Weimiao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Sonvico probeert naar een medespeler te passen. Kolsuz geeft een lange en hoge pass. Trischitta kopt de bal weg. Klungelig pakt Hykel de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Liliyev passt de bal met de wreef. Metsamaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Metsamaa geeft een hoge lob. Hykel is nu in balbezit. Hykel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:3

31e minuut.
Demirsoy speelt de bal door. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto speelt de bal door. Trischitta heeft problemen om de bal te vangen. Trischitta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:4

32e minuut.
Sonvico passt de bal in één keer door. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski passt de bal met de wreef. Sümbül is nu in balbezit. Sümbül draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Indrianto passt de bal zonder na te denken. Hykel met een sublieme pass. Trischitta rent richting de bal. Trischitta draait met de bal, schiet en ... Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:5

44e minuut.
Indrianto onderschept slim de pass. Indrianto geeft de bal voor. Daar is Trischitta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel rent richting de bal. Hykel schiet op doel. Le Roy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 70%, Ostry Legnica 30%.
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:5

46e minuut.
Hykel passt de bal zonder na te denken. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto passt de bal met de wreef. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Akrivakis rent richting de bal. Trischitta verovert de bal door een tackle van achteren. Hykel is nu in balbezit. Indrianto rent richting de bal. Indrianto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:6

72e minuut.
Inworp. Ismail komt het veld opgelopen. Pałkowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Tlachač is nu in balbezit. Tlachač passt de bal in één keer door. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:7

80e minuut.
Daar is Tokarzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siemian rent richting de bal. Siemian geeft een hoge lob. Pałkowski rent richting de bal. Pałkowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Siemian onderschept slim de pass. Siemian geeft de bal voor. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismail schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:8

88e minuut.
Siemian met een snelle inworp. Indrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Indrianto speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Ismail haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 74%, Ostry Legnica 26%.
GMLKS Pilica - Ostry Legnica 0:9