Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.123 [del]
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4324
FC Shadow Łękołody Chrząszczyżewoszyc
442 Tactiek BULLET 442
61% Balbezit 39%
25% Spel op eigen helft 75%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 26.6
solid Schieten poor
good Passen poor
adequate Verdedigen solid


10e minuut.
Ordak onderschept slim de pass. Ordak speelt de bal door. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Kromkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 1:0

25e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak passt de bal in één keer door. Starkutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkutis haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 2:0

26e minuut.
Märkänen rent richting de bal. Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak passt de bal zonder na te denken. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szot verovert de bal door een tackle van achteren. Szot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Álvarez Casado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Starkutis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak passt de bal in één keer door. Komar is nu in balbezit. Starkutis onderschept slim de pass. Starkutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 17%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 83%.
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 2:0

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Buldra de bal onder controle te krijgen. Cristescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhenrui. Zhenrui krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Daar is Zhenrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majda rent richting de bal. Cristescu onderschept slim de pass. Cristescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Starkutis is nu in balbezit. Starkutis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 3:0

57e minuut.
Szot passt de bal met de wreef. Duarte Oliveira is nu in balbezit. Duarte Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Álvarez Casado rent richting de bal. Álvarez Casado geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Ordak kopt de bal weg. Starkutis is nu in balbezit. Starkutis draait met de bal, schiet en ... Kromkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Zhenrui passt de bal met de wreef. Buldra speelt de bal door. Starkutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkutis draait met de bal, schiet en ... Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kalousek komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Niewiadomski onderschept slim de pass. Niewiadomski geeft de bal voor. Krumov heeft problemen om de bal te vangen. Krumov geeft de bal voor. Groblewski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Groblewski rent richting de bal. Béres onderschept slim de pass. Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak geeft de bal voor. Starkutis springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Doeltrap. Şofariu komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ordak is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Niewiadomski ... Strafschop! Ordak raakt geblesseerd tijdens het duel. Groblewski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kromkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 4:0

87e minuut.
Kalousek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ordak de bal. Ordak met een sublieme pass. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu schiet op doel. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zhenrui is nu in balbezit. Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak speelt de bal door. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 33%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 67%.
FC Shadow - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 5:0