Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc FC Shadow
BULLET 442 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten good
poor Passen good
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Klungelig pakt Groblewski de bal. Groblewski passt de bal zonder na te denken. Starkutis rent richting de bal. Starkutis draait met de bal, schiet en ... Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Smalinskas geeft de bal voor. Ordak is nu in balbezit. Ordak passt de bal zonder na te denken. Starkutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkutis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Csaplár onderschept slim de pass. Csaplár speelt de bal door. Béres is nu in balbezit. Ordak rent richting de bal. Ordak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski speelt de bal door. Starkutis rent richting de bal. Starkutis schiet op doel. Kromkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - FC Shadow 0:1

45e minuut.
Cristescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 69%, FC Shadow 31%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - FC Shadow 0:1

46e minuut.
Groblewski probeert naar een medespeler te passen. Ordak heeft problemen om de bal te vangen. Ordak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Starkutis de bal. Starkutis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Starkutis de bal. Béres begaat een overtreding. Starkutis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalousek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Komar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cristescu met een snelle inworp. Smalinskas rent richting de bal. Smalinskas geeft de bal voor. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şofariu komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Álvarez Casado zal de hoekschop nemen. Béres onderschept slim de pass. Komar rent richting de bal. Groblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - FC Shadow 0:2

87e minuut.
Groblewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

89e minuut.
Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Kalousek rent richting de bal. Kalousek geeft de bal voor. Daar is Şofariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - FC Shadow 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 79%, FC Shadow 21%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - FC Shadow 0:3