Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matematycy Gdynia Piorun
Defensywa Tactiek 4222v
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 38.4
goed Schieten goed
goed Passen matig
formidabel Verdedigen goed


6e minuut.
Inworp. da Silva Sauro met de inworp. Oudin is nu in balbezit. Oudin geeft een lange en hoge pass. Antoniotti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Biernat onderschept slim de pass. Biernat met een sublieme pass. Hazelwood speelt de bal door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Piorun 1:0

26e minuut.
Palach bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier is nu in balbezit. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Lubański probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Rénier is nu in balbezit. Voştinar bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar geeft de bal voor. da Silva Sauro kopt de bal weg. Hazelwood geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Dębicki geeft een lange en hoge pass. do Bem rent richting de bal. Wichert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wichert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 37%, Piorun 63%.
Matematycy Gdynia - Piorun 1:0

46e minuut.
Šotra komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Wichert geeft de bal voor. Šotra rent richting de bal. Rénier onderschept slim de pass. Rénier schiet op doel. Lubański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Piorun 2:0

60e minuut.
Inworp. Caratte komt het veld opgelopen. Hazelwood met de inworp. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szymczak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wichert met de inworp. Hazelwood geeft een lange en hoge pass. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Piorun 3:0

74e minuut.
Oudin is nu in balbezit. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert speelt de bal door. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Oudin is nu in balbezit. Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood speelt de bal door. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Lubański bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - Piorun 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 23%, Piorun 77%.
Matematycy Gdynia - Piorun 4:0