Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Szalowa Górą Matematycy Gdynia
442 Tactiek Defensywa
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 49.8
average Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen outstanding


8e minuut.
Poll passt de bal met de wreef. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári met een sublieme pass. Rénier is nu in balbezit. Rénier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Szathmári geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Korosteliovas de bal onder controle te krijgen. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:1

12e minuut.
Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Poll met een sublieme pass. Rénier heeft problemen om de bal te vangen. Rénier draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Korosteliovas geeft de bal voor. Keldysh kopt de bal weg. Poll speelt de bal door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Ronca bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári onderschept slim de pass. Szathmári geeft de bal voor. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szathmári springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert met een sublieme pass. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ... Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:2

25e minuut.
Szathmári is nu in balbezit. Záleš is nu in balbezit. Szathmári onderschept slim de pass. Szathmári schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:3

33e minuut.
Hazelwood geeft een hoge lob. Rénier is nu in balbezit. Rénier passt de bal in één keer door. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Szathmári raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sitarski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 69%, Matematycy Gdynia 31%.
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:3

47e minuut.
Kapukranyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert onderschept slim de pass. Wichert speelt de bal door. Sitarski is nu in balbezit. Sitarski geeft een lange en hoge pass. Stempel bokst de bal weg.

56e minuut.
Sitarski onderschept slim de pass. Sitarski probeert naar een medespeler te passen. Rénier is nu in balbezit. Rénier haalt uit met een fantastische trap. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:4

61e minuut.
Sitarski rent richting de bal. Sitarski speelt de bal door. Hazelwood met een sublieme pass. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Poll passt de bal in één keer door. Biernat rent richting de bal. Biernat passt de bal met de wreef. Rénier rent richting de bal. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Poll zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sitarski rent richting de bal. Sitarski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rénier de bal. Rénier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ljubić heeft problemen om de bal te vangen. Poll onderschept slim de pass. Poll passt de bal met de wreef. Hazelwood is nu in balbezit. Hazelwood passt de bal met de wreef. Stempel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Barea geeft een lange en hoge pass. Udroiu speelt de bal door. Poll kopt de bal weg. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Urzay speelt de bal door. Korosteliovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitarski onderschept slim de pass. Sitarski schiet op doel. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Szalowa Górą 57%, Matematycy Gdynia 43%.
Fc Szalowa Górą - Matematycy Gdynia 0:5