Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GMLKS Pilica FC Shadow
442 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 51.5
average Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Starkutis heeft problemen om de bal te vangen. Starkutis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tlachač de bal onder controle te krijgen. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Starkutis passt de bal in één keer door. Ordak heeft problemen om de bal te vangen. Ordak passt de bal zonder na te denken. Groblewski rent richting de bal. Groblewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Groblewski is nu in balbezit. Groblewski passt de bal zonder na te denken. Ordak speelt de bal door. Klungelig pakt Starkutis de bal. Starkutis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Daar is Starkutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pejić is nu in balbezit. Starkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Starkutis schiet op doel. Le Roy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Le Roy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cristescu controleert de bal met de borst. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski speelt de bal door. Weimiao bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao draait met de bal, schiet en ... Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Na een snelle pass probeert Pejić de bal onder controle te krijgen. Starkutis rent richting de bal. Starkutis probeert naar een medespeler te passen. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Álvarez Casado speelt de bal door. Ordak rent richting de bal. Ordak speelt de bal door. Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Krumov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krumov geeft de bal voor. Groblewski rent richting de bal. Groblewski haalt uit met een fantastische trap. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - FC Shadow 0:1

44e minuut.
Álvarez Casado geeft de bal voor. Daar is Akrivakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Akrivakis passt de bal met de wreef. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 57%, FC Shadow 43%.
GMLKS Pilica - FC Shadow 0:1

57e minuut.
Pejić probeert naar een medespeler te passen. Ordak met een sublieme pass. Demirsoy rent richting de bal. Starkutis verovert de bal door een tackle van achteren. Starkutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Cristescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Groblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Groblewski speelt de bal door. Starkutis rent richting de bal. Starkutis schiet op doel. Le Roy bokst de bal weg.

65e minuut.
Akrivakis geeft de bal voor. Való kopt de bal weg. Krumov geeft de bal voor. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Le Roy bokst de bal weg. Inworp. Kalousek komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is Kalousek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordak rent richting de bal. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Starkutis is nu in balbezit. Starkutis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Tokarzewski probeert naar een medespeler te passen. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cristescu. Cristescu krijgt een gele kaart. Sümbül is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sümbül wilt de vrije trap nemen. Patuzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Şofariu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 52%, FC Shadow 48%.
GMLKS Pilica - FC Shadow 0:1