Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 20:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.123 [del]
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5602
FC Shadow GMLKS Pilica
442 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten adequate
solid Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Duarte Oliveira geeft een lange en hoge pass. Ordak met een sublieme pass. Groblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Groblewski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 1:0

3e minuut.
Tokarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarzewski geeft een lange en hoge pass. Pielorz probeert de bal aan de voet te houden. Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Sümbül draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Sümbül draait met de bal, schiet en ... Pielorz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tokarzewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Weimiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weimiao schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Shadow - GMLKS Pilica 1:1

10e minuut.
Akrivakis speelt de bal door. Krumov is nu in balbezit. Krumov probeert naar een medespeler te passen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal met de wreef. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel. Le Roy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 2:1

31e minuut.
Álvarez Casado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalousek komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pejić rent richting de bal. Kalousek onderschept slim de pass. Kalousek passt de bal met de wreef. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. Le Roy bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 3:1

39e minuut.
Enamorado geeft een hoge lob. Cristescu kopt de bal weg. Ordak met een sublieme pass. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Klungelig pakt Demirsoy de bal. Kalousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalousek geeft een hoge lob. Groblewski krijgt zijn hoofd ertegen. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 48%, GMLKS Pilica 52%.
FC Shadow - GMLKS Pilica 4:1

47e minuut.
Demirsoy probeert naar een medespeler te passen. Buldra is nu in balbezit. Buldra passt de bal in één keer door. Kalousek is nu in balbezit. Kalousek geeft een hoge lob. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Groblewski rent richting de bal. Groblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 5:1

54e minuut.
Daar is Velcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordak kopt de bal weg. Akrivakis rent richting de bal. Groblewski onderschept slim de pass. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 6:1

57e minuut.
Groblewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butera komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak onderschept slim de pass. Ordak geeft een hoge lob. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kalousek speelt de bal door. Butera is nu in balbezit. Butera passt de bal in één keer door. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Demirsoy is nu in balbezit. Kalousek onderschept slim de pass. Kalousek probeert naar een medespeler te passen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal zonder na te denken. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. Le Roy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 7:1

67e minuut.
Ordak passt de bal in één keer door. Buldra rent richting de bal. Buldra geeft een hoge lob. Butera rent richting de bal. Butera geeft de bal voor. Le Roy bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Velcu passt de bal zonder na te denken. Sümbül heeft problemen om de bal te vangen. Kalousek speelt de bal door. Butera is nu in balbezit. Butera geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şofariu rent richting de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 8:1

78e minuut.
Cristescu met de inworp. Ordak is nu in balbezit. Ordak met een sublieme pass. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu schiet op doel. Le Roy bokst de bal weg.

81e minuut.
Pielorz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tokarzewski met de inworp. Sümbül rent richting de bal. Sümbül draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - GMLKS Pilica 8:2

87e minuut.
Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal met de wreef. Akrivakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Butera verovert de bal door een tackle van achteren. Butera haalt uit met een fantastische trap. Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butera rent richting de bal. Butera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 30%, GMLKS Pilica 70%.
FC Shadow - GMLKS Pilica 8:2