Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc Ostry Legnica
BULLET 442 Tactiek cut
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 32
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten very good
poor Passen very good
very good Verdedigen average


5e minuut.
Märkänen is nu in balbezit. Trost onderschept slim de pass. Trost speelt de bal door. Ismail rent richting de bal. Ismail schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:1

10e minuut.
Bolla passt de bal met de wreef. Indrianto is nu in balbezit. Indrianto passt de bal zonder na te denken. Ismail is nu in balbezit. Ismail draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kromkamp met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Darmstädter de bal. Darmstädter kopt de bal weg. Ismail rent richting de bal. Ismail draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Darmstädter kopt de bal weg. Daar is Béres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ismail bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Daar is Niewiadomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niewiadomski geeft een hoge lob. Siemian rent richting de bal. Siemian geeft een hoge lob. Ismail springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Béres bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres passt de bal in één keer door. Ismail heeft problemen om de bal te vangen. Ismail draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:2

21e minuut.
Ismail raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trischitta komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Siemian neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian speelt de bal door. Komar met een sublieme pass. Hykel is nu in balbezit. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Darmstädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darmstädter passt de bal met de wreef. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Trischitta is nu in balbezit. Trischitta draait met de bal, schiet en ... Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trischitta is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:3

31e minuut.
Hykel rent richting de bal. Komar verovert de bal door een tackle van achteren. Komar geeft de bal voor. Marzio geeft een lange en hoge pass. Hykel kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kolsuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kolsuz probeert naar een medespeler te passen. Hykel rent richting de bal. Hykel schiet op doel. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:4

42e minuut.
Hykel is nu in balbezit. Indrianto rent richting de bal. Indrianto speelt de bal door. Trischitta is nu in balbezit. Trischitta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 86%, Ostry Legnica 14%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:5

46e minuut.
Trischitta speelt de bal door. Darmstädter is nu in balbezit. Trost met een sublieme pass. Trischitta is nu in balbezit. Indrianto geeft de bal voor. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Trost bereikt de bal nog maar net als eerste. Trost passt de bal zonder na te denken. Trischitta is nu in balbezit. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Märkänen speelt de bal door. Skoczeń is nu in balbezit. Darmstädter tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darmstädter krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Märkänen is nu in balbezit. Trost onderschept slim de pass. Trost probeert naar een medespeler te passen. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta draait met de bal, schiet en ... Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Daar is Komar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Darmstädter geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hykel krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Siemian probeert naar een medespeler te passen. Indrianto met een sublieme pass. Daar is Hykel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hykel haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kromkamp probeert naar een medespeler te passen. Trost rent richting de bal. Trost passt de bal in één keer door. Trischitta rent richting de bal. Trischitta haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hykel is nu in balbezit. Hykel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Märkänen kopt de bal weg. Daar is Sonvico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonvico passt de bal met de wreef. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bordowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Béres legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Béres krijgt een gele kaart. Hykel raakt geblesseerd tijdens het duel. Indrianto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Trost passt de bal zonder na te denken. Indrianto is nu in balbezit. Indrianto geeft een lange en hoge pass. Trischitta springt en kopt de bal. Kromkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Łękołody Chrząszczyżewoszyc 81%, Ostry Legnica 19%.
Łękołody Chrząszczyżewoszyc - Ostry Legnica 0:6