Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ostry Legnica Łękołody Chrząszczyżewoszyc
cut Tactiek BULLET 442
59% Balbezit 41%
13% Spel op eigen helft 87%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 27.5
very good Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen solid


3e minuut.
Siemian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolla geeft een lange en hoge pass. Trischitta krijgt zijn hoofd ertegen. Hykel maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Indrianto onderschept slim de pass. Indrianto passt de bal in één keer door. Liliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Liliyev geeft een lange en hoge pass. Hykel springt en kopt de bal. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Indrianto probeert de bal met de borst te controleren. Indrianto geeft een hoge lob. Hykel rent richting de bal. Hykel draait met de bal, schiet en ... Kromkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 1:0

12e minuut.
Niewiadomski is nu in balbezit. Niewiadomski geeft de bal voor. Inworp. Liliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Indrianto geeft een hoge lob. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Wolfram geeft een hoge lob. Zhenrui kopt de bal weg. Virkkinen heeft problemen om de bal te vangen. Hykel is nu in balbezit. Hykel draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Trost is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märkänen. Trost raakt geblesseerd tijdens het duel. Trost zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Trischitta is nu in balbezit. Trischitta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Niewiadomski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewiadomski geeft een hoge lob. Bolla speelt de bal door. Hykel is nu in balbezit. Hykel draait met de bal, schiet en ... Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Daar is Märkänen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolla onderschept slim de pass. Bolla geeft een hoge lob. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Niewiadomski trapt de bal weg. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian passt de bal in één keer door. Hykel rent richting de bal. Hykel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kromkamp trapt de bal weg. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel schiet op doel. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niewiadomski met een sublieme pass. Indrianto geeft de bal voor. Trischitta springt en kopt de bal. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Niewiadomski geeft een lange en hoge pass. Liliyev is nu in balbezit. Liliyev geeft een hoge lob. Hykel kopt de bal weg. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Hykel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Märkänen. Hykel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bolla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trischitta maakt een snoekduik en kopt de bal. Komar heeft problemen om de bal te vangen. Hykel is nu in balbezit. Hykel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Virkkinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Siemian bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemian passt de bal in één keer door. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kromkamp trapt de bal weg. Liliyev is nu in balbezit. Liliyev geeft een lange en hoge pass. Siemian is nu in balbezit. Siemian geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 10%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 90%.
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 2:0

51e minuut.
Inworp. Liliyev met de inworp. Niewiadomski is nu in balbezit. Trischitta verovert de bal door een tackle van achteren. Trischitta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Komar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siemian met de inworp. Bolla geeft een lange en hoge pass. Trischitta krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Szot geeft een hoge lob. Inworp. Liliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trischitta is nu in balbezit. Trischitta haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kromkamp bokst de bal weg. Hykel is nu in balbezit. Hykel schiet op doel. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 3:0

60e minuut.
Skoczeń rent richting de bal. Trost onderschept slim de pass. Trost speelt de bal door. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Metsamaa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Skoczeń bereikt de bal nog maar net als eerste. Liliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Szot rent richting de bal. Liliyev onderschept slim de pass. Liliyev geeft de bal voor. Kromkamp bokst de bal weg. Hykel maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hykel is nu in balbezit. Hykel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 4:0

66e minuut.
Trost probeert naar een medespeler te passen. Bolla probeert naar een medespeler te passen. Siemian speelt de bal door. Hykel rent richting de bal. Hykel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 5:0

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pałkowski komt het veld opgelopen. Ismail komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Ismail controleert de bal met de borst. Pałkowski rent richting de bal. Met opzet legt Wolfram zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wolfram naar de kleedkamers voor een vroege douche. Pałkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Trost met een snel genomen vrije trap. Pałkowski heeft problemen om de bal te vangen. Ismail is nu in balbezit. Ismail haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 6:0

82e minuut.
Trost verovert de bal door een tackle van achteren. Trost passt de bal in één keer door. Bolla probeert naar een medespeler te passen. Ismail rent richting de bal. Ismail draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Ismail met een sublieme pass. Liliyev is nu in balbezit. Liliyev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pałkowski de bal onder controle te krijgen. Pałkowski draait met de bal, schiet en ... Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Indrianto kopt de bal weg. Bolla rent richting de bal. Bolla passt de bal in één keer door. Pałkowski is nu in balbezit. Pałkowski geeft een lange en hoge pass. Kromkamp bokst de bal weg. Ismail is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ostry Legnica 16%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 84%.
Ostry Legnica - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 7:0