Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun G.K.S
4222v Tactiek 3-2-3-2
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
40.9 gemiddelde waardering 43.7
solid Schieten good
average Passen adequate
good Verdedigen solid


4e minuut.
Kaltsios passt de bal in één keer door. Dobrota geeft een lange en hoge pass. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame schiet op doel. Lubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - G.K.S 0:1

11e minuut.
Poerio rent richting de bal. Cimbarle onderschept slim de pass. Poerio speelt de bal door. Klungelig pakt Tsichliontas de bal. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. Lubański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Raedt geeft een lange en hoge pass. Cimbarle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsichliontas onderschept slim de pass. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 63%, G.K.S 37%.
Piorun - G.K.S 0:1

46e minuut.
Prelas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Amante speelt de bal door. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Voştinar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voştinar krijgt een gele kaart. Adame is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adame legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - G.K.S 0:2

52e minuut.
Inworp. Recine met een snelle inworp. Kaltsios rent richting de bal. Kaltsios geeft een hoge lob. Tsichliontas springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Gutiérrez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Palach de bal onder controle te krijgen. Adame rent richting de bal. Adame schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Voştinar onderschept slim de pass. Poerio rent richting de bal. Poerio passt de bal in één keer door. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - G.K.S 0:3

60e minuut.
Inworp. Szymczak komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dobrota met een sublieme pass. Kaltsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsios passt de bal zonder na te denken. Amante is nu in balbezit. Amante draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kaltsios geeft een lange en hoge pass. Cimbarle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Recine is nu in balbezit. Recine schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Raedt onderschept slim de pass. Raedt passt de bal zonder na te denken. Recine rent richting de bal. Adame is nu in balbezit. Adame schiet op doel. Lubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 75%, G.K.S 25%.
Piorun - G.K.S 0:3