Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:28
  • Competitiewedstrijd: Liga V.123 [del]
  • Stadion: J20 NML
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 4364
FC Shadow Fc Szalowa Górą
442 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 38.5
solid Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen average


4e minuut.
Predeanu probeert de bal met de borst te controleren. Korosteliovas is nu in balbezit. Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak geeft een hoge lob. Groblewski springt en kopt de bal. Stempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ordak onderschept slim de pass. Ordak passt de bal zonder na te denken. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ... Stempel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stempel trapt de bal weg van het doel. Álvarez Casado kopt de bal weg. Daar is Predeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak passt de bal met de wreef. Smalinskas met een sublieme pass. Groblewski is nu in balbezit. Groblewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Stempel trapt de bal weg van het doel. Álvarez Casado kopt de bal weg. Klungelig pakt Şofariu de bal. Şofariu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Smalinskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kalousek komt het veld opgelopen. Ordak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şofariu maakt een snoekduik en kopt de bal. Stempel bokst de bal weg.

39e minuut.
Cristescu geeft de bal voor. Groblewski kopt de bal weg. Daar is Scibetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şofariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şofariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ordak rent richting de bal. Ordak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Krumov is nu in balbezit. Krumov speelt de bal door. Daar is Duarte Oliveira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keldysh rent richting de bal. Keldysh schiet op doel. Patuzzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Coombes met een snelle inworp. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu geeft de bal voor. Klungelig pakt Keldysh de bal. Keldysh draait met de bal, schiet en ... Patuzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pielorz de bal. Ljubić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Shadow - Fc Szalowa Górą 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 33%, Fc Szalowa Górą 67%.
FC Shadow - Fc Szalowa Górą 0:1

48e minuut.
Korosteliovas met een sublieme pass. Coombes met een sublieme pass. Álvarez Casado probeert naar een medespeler te passen. Şofariu is nu in balbezit. Şofariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cristescu met een snelle inworp. Kalousek geeft een hoge lob. Şofariu heeft problemen om de bal te vangen. Şofariu schiet op doel. Stempel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Scibetta kan de bal niet met de borst controleren. Groblewski rent richting de bal. Groblewski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korosteliovas de bal onder controle te krijgen. Stempel probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cristescu geeft een lange en hoge pass. Groblewski is nu in balbezit. Korosteliovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Groblewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Groblewski neemt de penalty, wat een uithaal! Stempel bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Shadow 36%, Fc Szalowa Górą 64%.
FC Shadow - Fc Szalowa Górą 0:1