Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Matematycy Gdynia GMLKS Pilica
Defensywa Tactiek 442
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 38.7
solid Schieten average
good Passen adequate
formidable Verdedigen adequate


4e minuut.
Sümbül bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak passt de bal zonder na te denken. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Demirsoy rent richting de bal. Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood geeft een lange en hoge pass. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pejić onderschept slim de pass. Pejić geeft een lange en hoge pass. Daar is Weimiao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczak geeft een lange en hoge pass. Rénier krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Le Roy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 1:0

8e minuut.
Akrivakis kopt de bal weg. Hazelwood is nu in balbezit. Hazelwood geeft de bal voor. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Demirsoy speelt de bal door. Wichert rent richting de bal. Met opzet legt Való zijn tegenspeler op de grond. Való is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Poll verovert de bal door een tackle van achteren. Poll passt de bal zonder na te denken. Enamorado is nu in balbezit. Tokarzewski rent richting de bal. Tokarzewski geeft een lange en hoge pass. Udroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Poll rent richting de bal. Poll geeft de bal voor. Daar is Demirsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Demirsoy probeert de bal met de borst te controleren. Hazelwood rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Demirsoy. Hazelwood raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Wilczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rénier springt en kopt de bal. Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tlachač heeft problemen om de bal te vangen. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier schiet op doel. Le Roy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 2:0

36e minuut.
Akrivakis kopt de bal weg. Klungelig pakt Szathmári de bal. Pejić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Poll is nu in balbezit. Poll probeert naar een medespeler te passen. Tlachač is nu in balbezit. Rénier onderschept slim de pass. Rénier draait met de bal, schiet en ... Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 40%, GMLKS Pilica 60%.
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 3:0

52e minuut.
Enamorado rent richting de bal. Enamorado geeft een hoge lob. Inworp. Wilczak met de inworp. Poll geeft een lange en hoge pass. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Le Roy speelt de bal door. Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichert passt de bal met de wreef. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Enamorado speelt de bal door. Sümbül rent richting de bal. Poll schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Poll is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

57e minuut.
Biernat verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Demirsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Velcu met een sublieme pass. Tokarzewski geeft een hoge lob. Udroiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Urzay bereikt de bal nog maar net als eerste. Weimiao onderschept slim de pass. Weimiao schiet op doel. Udroiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 3:1

60e minuut.
Wilczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Enamorado is nu in balbezit. Wilczak onderschept slim de pass. Wilczak geeft een lange en hoge pass. Rénier krijgt zijn hoofd ertegen. Le Roy bokst de bal weg.

62e minuut.
Akrivakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczak met een snelle inworp. Szathmári rent richting de bal. Szathmári geeft de bal voor. Le Roy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Rénier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 4:1

67e minuut.
Le Roy met een sublieme pass. Hazelwood kopt de bal weg. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Szathmári bereikt de bal nog maar net als eerste. Szathmári geeft de bal voor. Le Roy bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hazelwood met een sublieme pass. Rénier is nu in balbezit. Tlachač bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Biernat geeft een lange en hoge pass. Daar is Tlachač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rénier rent richting de bal. Rénier schiet op doel. Le Roy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Matematycy Gdynia 39%, GMLKS Pilica 61%.
Matematycy Gdynia - GMLKS Pilica 5:1