Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GMLKS Pilica Matematycy Gdynia
442 Tactiek Defensywa
50% Balbezit 50%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
39.2 gemiddelde waardering 48.6
average Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen formidable


7e minuut.
Habilidade verovert de bal door een tackle van achteren. Habilidade geeft een lange en hoge pass. Akrivakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Tokarzewski is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilczak met een snelle inworp. Kastelán rent richting de bal. Kastelán geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Biernat onderschept slim de pass. Biernat geeft de bal voor. Rénier rent richting de bal. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Matematycy Gdynia 0:1

34e minuut.
Szathmári geeft de bal voor. Rénier is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Rénier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

37e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu rent richting de bal. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert geeft een hoge lob. Szathmári maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Wichert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wichert probeert naar een medespeler te passen. Măcriş speelt de bal door. Rénier is nu in balbezit. Rénier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Biernat geeft een lange en hoge pass. Inworp. Meynieu met de inworp. Velcu rent richting de bal. Velcu geeft een hoge lob. Udroiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 76%, Matematycy Gdynia 24%.
GMLKS Pilica - Matematycy Gdynia 0:1

55e minuut.
Măcriş met de inworp. Meynieu is nu in balbezit. Wichert verovert de bal door een tackle van achteren. Wichert geeft een hoge lob. Szathmári springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kastelán onderschept slim de pass. Kastelán speelt de bal door. Akrivakis rent richting de bal. Szathmári verovert de bal door een tackle van achteren. Szathmári haalt uit met een fantastische trap. Le Roy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Rénier verovert de bal door een tackle van achteren. Tlachač is nu in balbezit. Tlachač passt de bal zonder na te denken. Rénier rent richting de bal. Rénier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GMLKS Pilica - Matematycy Gdynia 0:2

70e minuut.
Rénier kopt de bal weg. Akrivakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Akrivakis passt de bal in één keer door. Wichert heeft problemen om de bal te vangen. Wichert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Meynieu is nu in balbezit. Wichert onderschept slim de pass. Wichert geeft de bal voor. Rénier springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Biernat passt de bal met de wreef. Rénier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rénier geeft een lange en hoge pass. Szathmári is nu in balbezit. Szathmári schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GMLKS Pilica 70%, Matematycy Gdynia 30%.
GMLKS Pilica - Matematycy Gdynia 0:2