Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.K.S Łękołody Chrząszczyżewoszyc
3-2-3-2 Tactiek BULLET 442
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.2 gemiddelde waardering 27.9
solid Schieten poor
adequate Passen poor
good Verdedigen solid


6e minuut.
Amante bereikt de bal nog maar net als eerste. Amante passt de bal zonder na te denken. Komar heeft problemen om de bal te vangen. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

11e minuut.
Recine neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Adame de bal. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame verovert de bal door een tackle van achteren. Adame haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Amante verovert de bal door een tackle van achteren. Amante passt de bal zonder na te denken. Niewiadomski is nu in balbezit. Tsichliontas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsichliontas haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp bokst de bal weg.

16e minuut.
Dobrota onderschept slim de pass. Dobrota probeert naar een medespeler te passen. Kaltsios probeert naar een medespeler te passen. Adame rent richting de bal. Adame haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Stefański kopt de bal weg. Tsichliontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolfram verovert de bal door een tackle van achteren. Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Komar onderschept slim de pass. Tsichliontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Komar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komar krijgt een gele kaart. Tsichliontas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adame zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kromkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Daar is Tsichliontas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szot rent richting de bal. Tsichliontas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tsichliontas krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Szot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wolfram zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kaltsios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaltsios passt de bal met de wreef. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Amante speelt de bal door. Virkkinen rent richting de bal. Kaltsios onderschept slim de pass. Kaltsios geeft een lange en hoge pass. Tsichliontas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Skoczeń is nu in balbezit. Raedt onderschept slim de pass. Raedt passt de bal zonder na te denken. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 25%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.K.S - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 0:0

59e minuut.
Tsichliontas is nu in balbezit. Tsichliontas geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Niewiadomski de bal onder controle te krijgen. Raedt is nu in balbezit. Raedt geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kromkamp met een harde bal richting middenveld. Kaltsios kopt de bal weg. Adame heeft problemen om de bal te vangen. Adame haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Amante is nu in balbezit. Adame rent richting de bal. Adame passt de bal in één keer door. Tsichliontas rent richting de bal. Tsichliontas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Dobrota onderschept slim de pass. Raedt is nu in balbezit. Szot rent richting de bal. Poerio geeft de bal voor. Tsichliontas krijgt zijn hoofd ertegen. Kromkamp bokst de bal weg. Adame rent richting de bal. Adame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 1:0

72e minuut.
Recine onderschept slim de pass. Recine met een sublieme pass. Kaltsios probeert naar een medespeler te passen. Adame is nu in balbezit. Adame haalt uit met een fantastische trap. Kromkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 2:0

80e minuut.
Kromkamp met een sublieme pass. Dobrota kopt de bal weg. Amante geeft een lange en hoge pass. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Recine passt de bal zonder na te denken. Poerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Poerio passt de bal zonder na te denken. Recine is nu in balbezit. Recine haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Poerio passt de bal in één keer door. Komar bereikt de bal nog maar net als eerste. Recine verovert de bal door een tackle van achteren. Adame bereikt de bal nog maar net als eerste. Adame schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.K.S - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.K.S 13%, Łękołody Chrząszczyżewoszyc 87%.
G.K.S - Łękołody Chrząszczyżewoszyc 3:0