Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piorun Ostry Legnica
5ob23-OL Tactiek cut
42% Balbezit 58%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 55
very good Schieten solid
adequate Passen very good
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Oudin onderschept slim de pass. Oudin passt de bal in één keer door. Asəfov is nu in balbezit. Asəfov geeft een lange en hoge pass. do Bem krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Asəfov is nu in balbezit. Asəfov passt de bal zonder na te denken. do Bem is nu in balbezit. do Bem haalt uit met een fantastische trap. Michniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Ostry Legnica 1:0

22e minuut.
Lubański speelt de bal door. Trost kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Voştinar de bal onder controle te krijgen. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lubański trapt de bal weg. Indrianto kopt de bal weg. Trischitta rent richting de bal. Trischitta haalt uit met een fantastische trap. Lubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piorun - Ostry Legnica 1:1

29e minuut.
Liliyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolla met een sublieme pass. Trischitta rent richting de bal. Trischitta haalt uit met een fantastische trap. Lubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Ostry Legnica 1:2

33e minuut.
Asəfov geeft de bal voor. Siemian kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Asəfov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. do Bem maakt een snoekduik en kopt de bal. Michniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Asəfov rent richting de bal. Asəfov met een sublieme pass. Prelas rent richting de bal. Prelas schiet op doel. Michniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Piorun - Ostry Legnica 2:2

39e minuut.
Jankura geeft een hoge lob. Inworp. Liliyev met de inworp. Indrianto geeft een lange en hoge pass. Hykel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Ostry Legnica 2:3

43e minuut.
Cumana met een snelle inworp. do Bem rent richting de bal. do Bem passt de bal zonder na te denken. Prelas is nu in balbezit. Prelas draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 58%, Ostry Legnica 42%.
Piorun - Ostry Legnica 2:3

46e minuut.
da Silva Sauro komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Siemian geeft de bal voor. Liliyev kopt de bal weg. Daar is Indrianto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Indrianto geeft een lange en hoge pass. Hykel springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Ostry Legnica 2:4

57e minuut.
Trost passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siemian de bal. Siemian probeert naar een medespeler te passen. Hykel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hykel draait met de bal, schiet en ... Lubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trischitta rent richting de bal. Trischitta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piorun - Ostry Legnica 2:5

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šotra komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Trost geeft een lange en hoge pass. Cimbarle kopt de bal weg. Trischitta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trischitta schiet op doel. Lubański probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Trost met een snelle inworp. Liliyev rent richting de bal. Asəfov begaat een overtreding. Asəfov krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Liliyev kopt de bal weg. Liliyev rent richting de bal. Met opzet legt Šotra zijn tegenspeler op de grond. Šotra krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Trost probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prelas rent richting de bal. Liliyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liliyev krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Michniak met een sublieme pass. Indrianto kopt de bal weg. Voştinar is nu in balbezit. Hykel onderschept slim de pass. Hykel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Liliyev met een snelle inworp. da Silva Sauro bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Sauro geeft een lange en hoge pass. Prelas is nu in balbezit. Prelas schiet op doel. Michniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piorun 58%, Ostry Legnica 42%.
Piorun - Ostry Legnica 2:5