Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zjednoczeni Rychwał FC Szmulki
nowość Tactiek artakuj
58% Balbezit 42%
53% Spel op eigen helft 47%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 25.6
very good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Kałkus probeert naar een medespeler te passen. Słomianka rent richting de bal. Met opzet legt Torradinho zijn tegenspeler op de grond. Torradinho is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Lurbe met een sublieme pass. Kosider verovert de bal door een tackle van achteren. Lucena bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucena schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 1:0

12e minuut.
Fenyő rent richting de bal. Fenyő passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aberle de bal. Aberle haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Van de Paar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenyő onderschept slim de pass. Fenyő met een sublieme pass. Aberle is nu in balbezit. Aberle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Glibo passt de bal zonder na te denken. Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews begaat een overtreding. Matthews krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Słomianka heeft problemen om de bal te vangen. Słomianka met een sublieme pass. Aberle rent richting de bal. Aberle draait met de bal, schiet en ... Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 2:0

29e minuut.
Słomianka probeert naar een medespeler te passen. Lurbe met een sublieme pass. Aberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Aberle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 3:0

32e minuut.
Fenyő bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Paar begaat een overtreding. Fenyő is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lurbe met een snel genomen vrije trap. Aberle rent richting de bal. Aberle schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Fenyő passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aberle de bal. Słomianka speelt de bal door. Aberle rent richting de bal. Aberle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews geeft de bal voor. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. Cachorro González rent richting de bal. Cachorro González haalt uit met een fantastische trap. Kałkus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Słomianka kopt de bal weg. Van de Paar rent richting de bal. Aberle verovert de bal door een tackle van achteren. Aberle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 49%, FC Szmulki 51%.
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 4:0

49e minuut.
Mayorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayorga geeft een lange en hoge pass. Aberle rent richting de bal. Aberle draait met de bal, schiet en ... Uciński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Turmiński geeft een hoge lob. Kosider is nu in balbezit. Lucena rent richting de bal. Kosider onderschept slim de pass. Kosider geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fenyő kopt de bal weg. Aberle rent richting de bal. Juuriksoo rent richting de bal. Aberle onderschept slim de pass. Aberle schiet op doel. Uciński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Słomianka met een sublieme pass. Aberle rent richting de bal. Fenyő rent richting de bal. Fenyő haalt uit met een fantastische trap. Uciński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 5:0

68e minuut.
Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski geeft een lange en hoge pass. Cachorro González is nu in balbezit. Cachorro González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 5:1

87e minuut.
Glibo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van de Paar rent richting de bal. Van de Paar probeert naar een medespeler te passen. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Słomianka geeft een lange en hoge pass. Van de Paar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aberle rent richting de bal. Aberle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zjednoczeni Rychwał 56%, FC Szmulki 44%.
Zjednoczeni Rychwał - FC Szmulki 5:1