Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokładyEssy Gorliczanka Gorlice
moja Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 35.7
solid Schieten average
adequate Passen weak
average Verdedigen good


1e minuut.
Zygmuntowicz onderschept slim de pass. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Templer is nu in balbezit. Templer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pescariu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Klungelig pakt Zygmuntowicz de bal. Eriksson rent richting de bal. Eriksson passt de bal in één keer door. Templer is nu in balbezit. Templer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Templer is nu in balbezit. Templer passt de bal met de wreef. Zárybnický rent richting de bal. Zárybnický haalt uit met een fantastische trap. Bittencourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 1:0

18e minuut.
Eriksson rent richting de bal. Kuczyński is nu in balbezit. Templer onderschept slim de pass. Templer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Zárybnický geeft een hoge lob. Bittencourt probeert naar een medespeler te passen. Eriksson kopt de bal weg. Alberi is nu in balbezit. Alberi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Blaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Templer onderschept slim de pass. Templer speelt de bal door. Alberi is nu in balbezit. Alberi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 2:0

29e minuut.
Alberi onderschept slim de pass. Alberi passt de bal zonder na te denken. Templer heeft problemen om de bal te vangen. Templer schiet op doel. Bittencourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 3:0

33e minuut.
Zárybnický met de inworp. Templer rent richting de bal. Templer geeft de bal voor. Alberi krijgt zijn hoofd ertegen. Bittencourt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 4:0

44e minuut.
Daar is Zárybnický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zárybnický geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pizzardo de bal. Templer is nu in balbezit. Templer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 26%, Gorliczanka Gorlice 74%.
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 5:0

53e minuut.
Eriksson passt de bal zonder na te denken. Zárybnický is nu in balbezit. Zárybnický passt de bal met de wreef. Alberi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ritz kopt de bal weg. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Falke. Falke krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Berbecki rent richting de bal. Berbecki met een sublieme pass. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarlósi onderschept slim de pass. Tarlósi schiet op doel. Materski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wołowicz met een snelle inworp. Zygmuntowicz probeert naar een medespeler te passen. Templer bereikt de bal nog maar net als eerste. Templer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Ibarra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zárybnický geeft een lange en hoge pass. Alberi rent richting de bal. Alberi draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Zárybnický passt de bal zonder na te denken. Templer heeft problemen om de bal te vangen. Templer speelt de bal door. Alberi rent richting de bal. Alberi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bittencourt met een harde bal richting middenveld. Barszcz rent richting de bal. Barszcz geeft een hoge lob. Qarayev kopt de bal weg. Materski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokładyEssy 52%, Gorliczanka Gorlice 48%.
PokładyEssy - Gorliczanka Gorlice 5:0