Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Szerszeń Delta Szwadron Super Cool Komand
5-2-3 Tactiek 4-3-3-3 Madrid
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 49.5
adequate Schieten solid
average Passen solid
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Orlievsky bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlievsky geeft een hoge lob. Küttel met een sublieme pass. Dozza is nu in balbezit. Dozza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Szczerski onderschept slim de pass. Akramov met een sublieme pass. Diaconu met een sublieme pass. MacKiggan rent richting de bal. MacKiggan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Diculescu verovert de bal door een tackle van achteren. Diculescu speelt de bal door. Ermagora speelt de bal door. Feihuo is nu in balbezit. Feihuo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Wessner geeft een hoge lob. Diculescu controleert de bal met de borst. Dozza rent richting de bal. Orlievsky rent richting de bal. Orlievsky schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Ermagora onderschept slim de pass. Ermagora passt de bal zonder na te denken. Akramov speelt de bal door. MacKiggan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKiggan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Diaconu onderschept slim de pass. Diaconu met een sublieme pass. Feihuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihuo draait met de bal, schiet en ... Truffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Wessner onderschept slim de pass. BarillÁ verovert de bal door een tackle van achteren. BarillÁ speelt de bal door. Diaconu rent richting de bal. Diaconu haalt uit met een fantastische trap. Truffo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:1

24e minuut.
Ermagora rent richting de bal. Ermagora speelt de bal door. Feihuo rent richting de bal. Feihuo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:2

25e minuut.
Klungelig pakt Feihuo de bal. Diaconu rent richting de bal. Diaconu passt de bal in één keer door. Feihuo is nu in balbezit. Feihuo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:3

30e minuut.
Orlievsky probeert naar een medespeler te passen. Dozza rent richting de bal. Diculescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diculescu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dozza onderschept slim de pass. Dozza draait met de bal, schiet en ... Paranghel probeert de bal aan de voet te houden. Küttel rent richting de bal. Küttel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Akramov verovert de bal door een tackle van achteren. Akramov speelt de bal door. Diaconu met een sublieme pass. MacKiggan is nu in balbezit. MacKiggan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Wessner kan de bal niet met de borst controleren. Akramov met een sublieme pass. MacKiggan is nu in balbezit. MacKiggan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Truffo trapt de bal weg. Vještica kopt de bal weg. Ağazadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küttel is nu in balbezit. Küttel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Szerszeń 65%, Delta Szwadron Super Cool Komand 35%.
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:3

53e minuut.
Doeltrap. Truffo met een harde bal richting middenveld. Akramov met een sublieme pass. Feihuo rent richting de bal. Feihuo schiet op doel. Truffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
MacKiggan met een sublieme pass. Akramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Akramov geeft een hoge lob. Feihuo is nu in balbezit. Feihuo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Küttel passt de bal zonder na te denken. Dozza is nu in balbezit. Diculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza onderschept slim de pass. Dozza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Akramov rent richting de bal. Akramov geeft de bal voor. Feihuo rent richting de bal. Feihuo draait met de bal, schiet en ... Truffo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Riedel geeft een hoge lob. Paranghel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lewkowicz de bal. Feihuo rent richting de bal. Feihuo schiet op doel. Truffo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. MacKiggan is nu in balbezit. Paal! MacKiggan rent richting de bal. MacKiggan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:4

68e minuut.
Diculescu geeft een lange en hoge pass. Akramov is nu in balbezit. Akramov geeft een lange en hoge pass. Feihuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihuo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Diculescu kopt de bal weg. Ermagora geeft de bal voor. Feihuo bereikt de bal nog maar net als eerste. Feihuo draait met de bal, schiet en ... Truffo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:5

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Lewkowicz de bal onder controle te krijgen. Diaconu geeft een hoge lob. MacKiggan is nu in balbezit. MacKiggan draait met de bal, schiet en ... Truffo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Diaconu speelt de bal door. Feihuo heeft problemen om de bal te vangen. Diaconu speelt de bal door. MacKiggan rent richting de bal. MacKiggan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lewkowicz onderschept slim de pass. Ağazadə is nu in balbezit. Vještica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vještica krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Szerszeń 57%, Delta Szwadron Super Cool Komand 43%.
K.S. Szerszeń - Delta Szwadron Super Cool Komand 0:5