Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
K.S. Szerszeń minec
5-2-3 Tactiek 442
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
49.3 gemiddelde waardering 55.3
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Avagian is nu in balbezit. Avagian passt de bal zonder na te denken. Animucki speelt de bal door. Folnegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Folnegović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 0:1

5e minuut.
Vojvoda rent richting de bal. Küttel onderschept slim de pass. Küttel passt de bal met de wreef. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani haalt uit met een fantastische trap. Courquin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Animucki is nu in balbezit. Animucki passt de bal zonder na te denken. Folnegović rent richting de bal. Folnegović schiet op doel. Olivarí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 0:2

14e minuut.
Lónich passt de bal met de wreef. Orlievsky met een sublieme pass. Casolani rent richting de bal. Casolani schiet op doel. Courquin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 1:2

19e minuut.
Gyepes bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlievsky verovert de bal door een tackle van achteren. Lónich met een sublieme pass. Klungelig pakt Casolani de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vojvoda probeert naar een medespeler te passen. Animucki heeft problemen om de bal te vangen. Lónich bereikt de bal nog maar net als eerste. Lónich geeft een hoge lob. Casolani maakt een snoekduik en kopt de bal. Courquin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Szerszeń - minec 2:2

24e minuut.
Gyepes kopt de bal weg. Daar is Ricketts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani draait met de bal, schiet en ... Courquin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 3:2

25e minuut.
Küttel heeft problemen om de bal te vangen. Küttel passt de bal zonder na te denken. Casolani is nu in balbezit. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 4:2

28e minuut.
Tokarczuk rent richting de bal. Vojvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvoda geeft een hoge lob. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagian geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Olivarí niet meer kan verder spelen. Truffo komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Lónich passt de bal met de wreef. Küttel bereikt de bal nog maar net als eerste. Küttel passt de bal met de wreef. Casolani bereikt de bal nog maar net als eerste. Casolani haalt uit met een fantastische trap. Courquin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 5:2

34e minuut.
Lónich probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Casolani de bal. Gyepes maakt een afschuwelijke overtreding. Gyepes krijgt een gele kaart.

38e minuut.
van Loo rent richting de bal. van Loo geeft een hoge lob. Inworp. Jan met de inworp. Animucki geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Skoraszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Avagian rent richting de bal. Avagian passt de bal met de wreef. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Marjonen geeft een hoge lob. Ricketts kopt de bal weg. van Loo controleert de bal met de borst. Folnegović is nu in balbezit. Folnegović haalt uit met een fantastische trap. Truffo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. Truffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 5:3

41e minuut.
Avagian passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vojvoda de bal. Vojvoda speelt de bal door. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Truffo bokst de bal weg. Daar is Folnegović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjonen verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
K.S. Szerszeń - minec 5:4

42e minuut.
Skoraszewski speelt de bal door. Küttel bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tărşolea zijn tegenspeler op de grond. Tărşolea krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Orlievsky de bal. Orlievsky met een sublieme pass. Küttel probeert naar een medespeler te passen. Casolani rent richting de bal. Casolani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Courquin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Szerszeń 58%, minec 42%.
K.S. Szerszeń - minec 5:4

46e minuut.
Kujawka komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Lisota kopt de bal weg. Küttel rent richting de bal. Küttel probeert naar een medespeler te passen. Casolani rent richting de bal. Casolani schiet op doel. Courquin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kujawka probeert naar een medespeler te passen. Animucki met een sublieme pass. Folnegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Folnegović draait met de bal, schiet en ... Truffo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojvoda geeft een lange en hoge pass. Folnegović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kujawka passt de bal in één keer door. Avagian bereikt de bal nog maar net als eerste. Avagian geeft een hoge lob. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ricketts met een sublieme pass. Vojvoda speelt de bal door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Truffo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
K.S. Szerszeń - minec 5:5

78e minuut.
Avagian passt de bal zonder na te denken. Folnegović is nu in balbezit. Lónich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lónich krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Küttel passt de bal in één keer door. Orlievsky heeft problemen om de bal te vangen. Orlievsky probeert naar een medespeler te passen. Casolani is nu in balbezit. Casolani schiet op doel. Courquin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Folnegović bereikt de bal nog maar net als eerste. Folnegović passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Krstičević de bal onder controle te krijgen. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Truffo trapt de bal weg. Daar is Lónich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Animucki geeft de bal voor. Folnegović rent richting de bal. Folnegović draait met de bal, schiet en ... Truffo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Marjonen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lónich is nu in balbezit. Lónich passt de bal met de wreef. Casolani rent richting de bal. Casolani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: K.S. Szerszeń 60%, minec 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
K.S. Szerszeń - minec 5:5