Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-ANDRESPOL Zawadiaki
jabaduu Tactiek 4-2-3-1
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 14
52.3 gemiddelde waardering 50.7
goed Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Dello Stritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dello Stritto speelt de bal door. Brunat speelt de bal door. Hudák bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudák haalt uit met een fantastische trap. Jeleń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Panasewicz probeert naar een medespeler te passen. Sirmen rent richting de bal. Sirmen passt de bal met de wreef. Carrucci rent richting de bal. Carrucci draait met de bal, schiet en ... Bellomi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Thierstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Thierstein de bal. Thierstein speelt de bal door. Ziemianin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemianin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Zawadiaki 0:1

33e minuut.
Thierstein probeert naar een medespeler te passen. Carrucci rent richting de bal. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski draait met de bal, schiet en ... Bellomi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-ANDRESPOL - Zawadiaki 0:2

40e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ziemianin zal de hoekschop nemen. Bellomi met een sublieme pass. Hudák kopt de bal weg. Brunat rent richting de bal. Brunat schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 42%, Zawadiaki 58%.
FC-ANDRESPOL - Zawadiaki 0:2

53e minuut.
Brunat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frăţilă. Brunat raakt geblesseerd tijdens het duel. Huma komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Peterys geeft een hoge lob. Sirmen rent richting de bal. Sirmen passt de bal met de wreef. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski schiet op doel. Bellomi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Thierstein raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Środa komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Inworp. Stanojević komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Lipovšek speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brunat raakt geblesseerd tijdens het duel. Lipovšek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Lipovšek met een sublieme pass. Krušina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušina passt de bal zonder na te denken. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ziemianin passt de bal met de wreef. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski passt de bal in één keer door. Carrucci rent richting de bal. Carrucci schiet op doel. Bellomi bokst de bal weg.

82e minuut.
Brunat probeert de bal aan de voet te houden. Peterys controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Krušina neemt vlug de vrije trap. Brunat rent richting de bal. Brunat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Środa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huma bereikt de bal nog maar net als eerste. Huma geeft een hoge lob. Dello Stritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Dello Stritto draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-ANDRESPOL 48%, Zawadiaki 52%.
FC-ANDRESPOL - Zawadiaki 0:2