Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mrągowia Red Bull Vilanova
Normal Tactiek Cerberus 1.0
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 50.3
average Schieten very good
average Passen incredible
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Andrieş geeft de bal voor. Daar is Betanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clair speelt de bal door. Calvo geeft een hoge lob. Betanco maakt een snoekduik en kopt de bal. Aabjørn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cezveci is nu in balbezit. Cezveci geeft een hoge lob. Elibol bereikt de bal nog maar net als eerste. Elibol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Krehuven met een snelle inworp. Mori rent richting de bal. Gerasimov begaat een overtreding. Gerasimov krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Gerasimov met een snelle inworp. Sedutor rent richting de bal. De Rop verovert de bal door een tackle van achteren. De Rop geeft een hoge lob. Betanco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Cezveci geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calvo met de inworp. Shawcross geeft een lange en hoge pass. Betanco springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inworp. Calvo met een snelle inworp. Benabdellah speelt de bal door. Shawcross rent richting de bal. Shawcross geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Clair met een sublieme pass. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci is nu in balbezit. Betanco onderschept slim de pass. Betanco draait met de bal, schiet en ... Aabjørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Calvo is nu in balbezit. Calvo passt de bal zonder na te denken. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair rent richting de bal. Clair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Calvo met een sublieme pass. Betanco rent richting de bal. Cezveci onderschept slim de pass. Clair onderschept slim de pass. Clair haalt uit met een fantastische trap. Aabjørn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Betanco rent richting de bal. Betanco schiet op doel. Aabjørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Inworp. Gerasimov met een snelle inworp. De Rop geeft een lange en hoge pass. Betanco is nu in balbezit. Betanco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:1

25e minuut.
Clair is nu in balbezit. Cezveci verovert de bal door een tackle van achteren. Betanco maakt een afschuwelijke overtreding. Betanco krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Klungelig pakt Clair de bal. Clair met een sublieme pass. Langosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco verovert de bal door een tackle van achteren. Betanco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pinheiro speelt de bal door. Shawcross rent richting de bal. Shawcross met een sublieme pass. Betanco is nu in balbezit. Betanco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Cezveci is nu in balbezit. Clair verovert de bal door een tackle van achteren. Clair passt de bal met de wreef. Betanco rent richting de bal. Betanco draait met de bal, schiet en ... Aabjørn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De Rop passt de bal met de wreef. Shawcross rent richting de bal. Shawcross met een sublieme pass. Betanco rent richting de bal. Betanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:2

43e minuut.
Calvo kopt de bal weg. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco speelt de bal door. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Shawcross probeert naar een medespeler te passen. Gerasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerasimov geeft een hoge lob. Betanco springt en kopt de bal. Aabjørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrągowia 70%, Red Bull Vilanova 30%.
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:3

50e minuut.
Daar is Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinheiro rent richting de bal. Scháněl rent richting de bal. Sedutor verovert de bal door een tackle van achteren. Sedutor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De Rop verovert de bal door een tackle van achteren. De Rop probeert naar een medespeler te passen. Clair is nu in balbezit. Betanco is nu in balbezit. Betanco schiet op doel. Aabjørn bokst de bal weg.

61e minuut.
Calvo passt de bal met de wreef. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair speelt de bal door. Betanco is nu in balbezit. Betanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De Rop speelt de bal door. Clair rent richting de bal. Clair speelt de bal door. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gerasimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdellah is nu in balbezit. Gerasimov onderschept slim de pass. Gerasimov geeft de bal voor. Betanco krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:4

69e minuut.
Clair kopt de bal weg. Klungelig pakt Langosz de bal. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Clair speelt de bal door. Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calvo speelt de bal door. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:5

88e minuut.
Shawcross geeft de bal voor. Betanco heeft problemen om de bal te vangen. Clair bereikt de bal nog maar net als eerste. Clair draait met de bal, schiet en ... Aabjørn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:6

89e minuut.
De Rop heeft problemen om de bal te vangen. De Rop met een sublieme pass. Clair rent richting de bal. Betanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Betanco draait met de bal, schiet en ... Aabjørn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Calvo met de inworp. Shawcross rent richting de bal. Shawcross geeft de bal voor. Betanco krijgt zijn hoofd ertegen. Aabjørn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:7

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Aabjørn niet meer kan verder spelen. Struś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mrągowia 68%, Red Bull Vilanova 32%.
Mrągowia - Red Bull Vilanova 0:7