Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gustos Zawadiaki
siete Tactiek 4-2-3-1
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.1 gemiddelde waardering 49.4
very good Schieten solid
solid Passen good
formidable Verdedigen solid


21e minuut.
Klungelig pakt Pozo de bal. Pozo passt de bal met de wreef. Stegienka probeert naar een medespeler te passen. Nurso rent richting de bal. Nurso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Osoba probeert naar een medespeler te passen. Stegienka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stegienka geeft een lange en hoge pass. Nurso krijgt zijn hoofd ertegen. Jeleń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - Zawadiaki 1:0

43e minuut.
Takó met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmielewski met een snelle inworp. Ziemianin geeft een hoge lob. Carrucci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Gustos - Zawadiaki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 48%, Zawadiaki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Gustos - Zawadiaki 1:1

46e minuut.
Neagu met de inworp. Pozo met een sublieme pass. Nurso is nu in balbezit. Nurso draait met de bal, schiet en ... Jeleń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - Zawadiaki 2:1

48e minuut.
Frăţilă geeft een lange en hoge pass. Carrucci kopt de bal weg. Batisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Kremblewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Stegienka geeft de bal voor. Neagu is nu in balbezit. Frăţilă rent richting de bal. Nurso verovert de bal door een tackle van achteren. Nurso haalt uit met een fantastische trap. Jeleń bokst de bal weg. Paal! Panasewicz is nu in balbezit. Nurso onderschept slim de pass. Nurso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - Zawadiaki 3:1

69e minuut.
Thierstein is nu in balbezit. Haozhe verovert de bal door een tackle van achteren. Haozhe geeft de bal voor. Nurso is nu in balbezit. Nurso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski passt de bal zonder na te denken. Nurso bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurso schiet op doel. Paal!

74e minuut.
Inworp. Pozo met de inworp. Neagu is nu in balbezit. Neagu geeft de bal voor. Klungelig pakt Nurso de bal. Jeleń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nurso rent richting de bal. Nurso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - Zawadiaki 4:1

77e minuut.
Osoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoba passt de bal met de wreef. Pozo rent richting de bal. Pozo passt de bal in één keer door. Nurso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gustos - Zawadiaki 5:1

80e minuut.
Panasewicz kopt de bal weg. de Santa Catarina speelt de bal door. Thierstein rent richting de bal. Thierstein geeft een lange en hoge pass. Kremblewski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gustos 47%, Zawadiaki 53%.
FC Gustos - Zawadiaki 5:1