Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**WKS Leśnica Wrocław** F.C. KURAK
3 pkt hehe Tactiek miodek
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.7 gemiddelde waardering 39.7
very good Schieten adequate
very good Passen average
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Conde heeft problemen om de bal te vangen. Archutowski met een sublieme pass. Fozica met een sublieme pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bautista geeft een hoge lob. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Queirolo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Bautista geeft een lange en hoge pass. Szmit kopt de bal weg. Fozica kan de bal niet met de borst controleren. Fozica geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Słowik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fozica met een snelle inworp. Conde rent richting de bal. Conde schiet op doel. Gos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Musiałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde speelt de bal door. Lichodziejewski rent richting de bal. Lichodziejewski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Gos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Pawelczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lojodice met de inworp. Bautista geeft een lange en hoge pass. Stougaard springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 40%, F.C. KURAK 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
**WKS Leśnica Wrocław** - F.C. KURAK 0:0

47e minuut.
Łakomy is nu in balbezit. Lichodziejewski onderschept slim de pass. Lichodziejewski geeft de bal voor. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - F.C. KURAK 1:0

48e minuut.
Musiałek verovert de bal door een tackle van achteren. Musiałek met een sublieme pass. Conde geeft de bal voor. Klungelig pakt Stougaard de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Paal!

52e minuut.
Łakomy geeft een hoge lob. Zmelík onderschept slim de pass. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Moliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
**WKS Leśnica Wrocław** - F.C. KURAK 1:1

66e minuut.
Klungelig pakt Fozica de bal. Fozica met een sublieme pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - F.C. KURAK 2:1

68e minuut.
Bautista onderschept slim de pass. Bautista geeft de bal voor. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - F.C. KURAK 3:1

72e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een hoge lob. Szmit bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Stougaard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Příplata komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Queirolo speelt de bal door. Fozica rent richting de bal. Fozica passt de bal in één keer door. Queirolo is nu in balbezit. Queirolo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 37%, F.C. KURAK 63%.
**WKS Leśnica Wrocław** - F.C. KURAK 3:1