Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**WKS Leśnica Wrocław** Duch Puszczy Białystok
3 pkt hehe Tactiek vicotra
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Conde onderschept slim de pass. Conde passt de bal zonder na te denken. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Pailos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Duch Puszczy Białystok 1:0

7e minuut.
Chierchio rent richting de bal. Chierchio passt de bal met de wreef. Conde met een sublieme pass. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Chierchio onderschept slim de pass. Chierchio geeft een hoge lob. Stougaard kopt de bal weg. Tevreden heeft problemen om de bal te vangen. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Duch Puszczy Białystok 2:0

11e minuut.
Klungelig pakt Tevreden de bal. Tevreden passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Stougaard de bal. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Fozica passt de bal zonder na te denken. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard passt de bal in één keer door. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Duch Puszczy Białystok 3:0

18e minuut.
Chiriani passt de bal met de wreef. Korwin-Mikke rent richting de bal. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ schiet op doel. Moliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Isami probeert naar een medespeler te passen. Bautista speelt de bal door. Stougaard rent richting de bal. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Tkocz geeft de bal voor. Bautista kan de bal niet met de borst controleren. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel. Moliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Duch Puszczy Białystok 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 42%, Duch Puszczy Białystok 58%.
**WKS Leśnica Wrocław** - Duch Puszczy Białystok 3:1

46e minuut.
Dormetta passt de bal met de wreef. Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal zonder na te denken. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Czapnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapnik geeft een lange en hoge pass. Chiriani heeft problemen om de bal te vangen. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Dormetta de bal. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal met de wreef. Tevreden rent richting de bal. Tevreden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Holmes komt het veld opgelopen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Swarovski met een snelle inworp. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan geeft de bal voor. Condruţ krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayramlı komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een hoge lob. Eltepe rent richting de bal. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pailos trapt de bal weg van het doel. Truchan kopt de bal weg. Chierchio kan de bal niet met de borst controleren. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dormetta speelt de bal door. Holmes is nu in balbezit. Holmes passt de bal in één keer door. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 44%, Duch Puszczy Białystok 56%.
**WKS Leśnica Wrocław** - Duch Puszczy Białystok 3:1