Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropotek Glewiec Podgóra
5-3-2 Mid Tactiek zagrajta cus
65% Balbezit 35%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen adequate


26e minuut.
Mazurczak met de inworp. Mamelias controleert de bal met de borst. Met opzet legt Tomkovics zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tomkovics moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tomkovics schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Mamelias is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Dawidziuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvim Maluf bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim Maluf draait met de bal, schiet en ... Haroutiunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vĩnh Hưng komt het veld opgelopen. Lazović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 40%, Podgóra 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ropotek Glewiec - Podgóra 0:0

46e minuut.
Mazurczak met de inworp. Koszałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koszałkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvim Maluf legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Haroutiunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

51e minuut.
Halupczok heeft problemen om de bal te vangen. Widacha legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Halupczok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Halupczok neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Podgóra 1:0

53e minuut.
Vĩnh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Halupczok rent richting de bal. Halupczok draait met de bal, schiet en ... Walkowiak probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Widacha onderschept slim de pass. Widacha geeft een lange en hoge pass. Alvim Maluf kopt de bal weg. Tylek is nu in balbezit. Tylek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszałkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurczak geeft een lange en hoge pass. Haroutiunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Vĩnh Hưng rent richting de bal. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass. Bobula krijgt zijn hoofd ertegen. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok schiet op doel. Kogut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bobula zal de hoekschop nemen. Halupczok heeft problemen om de bal te vangen. Halupczok draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Podgóra 2:0

81e minuut.
Rosołowski passt de bal zonder na te denken. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng geeft de bal voor. Bobula bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobula haalt uit met een fantastische trap. Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Podgóra 3:0

83e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft de bal voor. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok schiet op doel. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Trung Khải met een sublieme pass. Daar is Bobula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobula met een sublieme pass. Vĩnh Hưng bereikt de bal nog maar net als eerste. Vĩnh Hưng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vĩnh Hưng geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 34%, Podgóra 66%.
Ropotek Glewiec - Podgóra 3:0