Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzów Stars Ropotek Glewiec
ogień! Tactiek 5-3-2 Mid
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
38.9 gemiddelde waardering 45.5
redelijk Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Biczak heeft problemen om de bal te vangen. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu passt de bal zonder na te denken. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok draait met de bal, schiet en ... González Pérez bokst de bal weg.

7e minuut.
Solski onderschept slim de pass. Patrzałek verovert de bal door een tackle van achteren. Patrzałek passt de bal met de wreef. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Haroutiunyan trapt de bal weg van het doel. Solski kopt de bal weg. Klungelig pakt Patrzałek de bal. Osman geeft de bal voor. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bobula geeft een hoge lob. Walczyk heeft problemen om de bal te vangen. González González bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok verovert de bal door een tackle van achteren. Halupczok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Walczyk met een snelle inworp. Osman probeert naar een medespeler te passen. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Halupczok verovert de bal door een tackle van achteren. Halupczok haalt uit met een fantastische trap. González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Halupczok schiet op doel. Na een snelle pass probeert González González de bal onder controle te krijgen. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics schiet op doel. González Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - Ropotek Glewiec 0:1

21e minuut.
Walczyk heeft problemen om de bal te vangen. Osman geeft de bal voor. Yanshu kopt de bal weg. Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł schiet op doel. Haroutiunyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Grajdoł zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arop probeert naar een medespeler te passen. Patrzałek is nu in balbezit. Yanshu verovert de bal door een tackle van achteren. Yanshu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczyk geeft een hoge lob. Arop kopt de bal weg. Yanshu is nu in balbezit. Yanshu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Tomkovics passt de bal in één keer door. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. González González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González González krijgt een gele kaart. Halupczok raakt geblesseerd tijdens het duel. Tomkovics legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - Ropotek Glewiec 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzów Stars 49%, Ropotek Glewiec 51%.
Gorzów Stars - Ropotek Glewiec 0:2

46e minuut.
Lazović komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović begaat een overtreding. Osman is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Arop zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yanshu maakt een snoekduik en kopt de bal. Haroutiunyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - Ropotek Glewiec 1:2

47e minuut.
Inworp. Osman met een snelle inworp. Arop is nu in balbezit. Arop geeft de bal voor. Yanshu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bobula is nu in balbezit. Bobula passt de bal met de wreef. Lasovan rent richting de bal. Halupczok verovert de bal door een tackle van achteren. Halupczok draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vĩnh Hưng komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vĩnh Hưng geeft een hoge lob. Klungelig pakt González González de bal. Halupczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap. González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - Ropotek Glewiec 1:3

78e minuut.
Trung Khải met een sublieme pass. Vĩnh Hưng is nu in balbezit. Vĩnh Hưng passt de bal met de wreef. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
González González geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Khải met een snelle inworp. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics geeft de bal voor. Halupczok heeft problemen om de bal te vangen. Halupczok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osman geeft de bal voor. Yanshu maakt een snoekduik en kopt de bal. Haroutiunyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzów Stars 53%, Ropotek Glewiec 47%.
Gorzów Stars - Ropotek Glewiec 1:3