Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
**WKS Leśnica Wrocław** Ropotek Glewiec
3 pkt hehe Tactiek 5-3-2 Mid
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 45.1
solide Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard passt de bal zonder na te denken. Conde speelt de bal door. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Haroutiunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Blanco kopt de bal weg. Chierchio is nu in balbezit. Manu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Fozica met een snelle inworp. Conde speelt de bal door. Fozica is nu in balbezit. Fozica geeft een lange en hoge pass. Tevreden springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Conde passt de bal met de wreef. Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal in één keer door. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Trung Khải probeert de bal aan de voet te houden. Conde kopt de bal weg. Klungelig pakt Rarok de bal. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Haroutiunyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Rosołowski geeft een hoge lob. Bobula kopt de bal weg. Conde probeert naar een medespeler te passen. Stougaard heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal in één keer door. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Conde passt de bal zonder na te denken. Chierchio geeft een hoge lob. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Ropotek Glewiec 1:0

36e minuut.
Trung Khải onderschept slim de pass. Trung Khải geeft een lange en hoge pass. Manu kopt de bal weg. Halupczok is nu in balbezit. Halupczok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Dawidziuk verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista rent richting de bal. Bautista speelt de bal door. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Ropotek Glewiec 2:0

42e minuut.
Paraschivu passt de bal zonder na te denken. Patrzałek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tevreden. Tevreden krijgt een gele kaart. Patrzałek raakt geblesseerd tijdens het duel. Patrzałek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Manu krijgt zijn hoofd ertegen. Moliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Inworp. Lazović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 38%, Ropotek Glewiec 62%.
**WKS Leśnica Wrocław** - Ropotek Glewiec 2:0

46e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Conde speelt de bal door. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Ropotek Glewiec 3:0

53e minuut.
Lojodice passt de bal met de wreef. Bautista is nu in balbezit. Bautista met een sublieme pass. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden schiet op doel. Haroutiunyan bokst de bal weg.

57e minuut.
Chierchio geeft een hoge lob. Conde speelt de bal door. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Trung Khải bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde is nu in balbezit. Conde met een sublieme pass. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Czapnik geeft de bal voor. Rosołowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Rarok de bal. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Blanco geeft de bal voor. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Haroutiunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vĩnh Hưng komt het veld opgelopen. Tomkovics komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Paraschivu passt de bal in één keer door. Zmelík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zmelík geeft een lange en hoge pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Haroutiunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Fozica raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onuţ komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Chierchio is nu in balbezit. Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics draait met de bal, schiet en ... Moliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
**WKS Leśnica Wrocław** - Ropotek Glewiec 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: **WKS Leśnica Wrocław** 44%, Ropotek Glewiec 56%.
**WKS Leśnica Wrocław** - Ropotek Glewiec 3:1