Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok Podgóra
vicotra Tactiek zagrajta cus
68% Balbezit 32%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 38.3
very good Schieten average
good Passen average
very good Verdedigen weak


3e minuut.
Truchan probeert de bal met de borst te controleren. Dormetta is nu in balbezit. Dormetta probeert naar een medespeler te passen. Górski rent richting de bal. Górski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chakir geeft de bal voor. Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski geeft de bal voor. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel. Kogut bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 1:0

20e minuut.
Korwin-Mikke rent richting de bal. Górski is nu in balbezit. Górski geeft een lange en hoge pass. Truchan is nu in balbezit. Truchan haalt uit met een fantastische trap. Kogut bokst de bal weg.

25e minuut.
Mamelias bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke passt de bal met de wreef. Dormetta heeft problemen om de bal te vangen. Dormetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Koszałkowski onderschept slim de pass. Koszałkowski speelt de bal door. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 1:1

29e minuut.
Korwin-Mikke met een sublieme pass. Troch is nu in balbezit. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ schiet op doel. Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 2:1

32e minuut.
Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Condruţ kopt de bal weg. Górski is nu in balbezit. Górski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Górski passt de bal met de wreef. Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 37%, Podgóra 63%.
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 2:1

53e minuut.
Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke probeert naar een medespeler te passen. Condruţ heeft problemen om de bal te vangen. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 3:1

55e minuut.
Dormetta haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Troch de bal. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Troch probeert de bal aan de voet te houden. Kogut bokst de bal weg. Dormetta rent richting de bal. Dormetta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 4:1

58e minuut.
Górski probeert naar een medespeler te passen. Condruţ is nu in balbezit. Widacha onderschept slim de pass. Dormetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Koszałkowski is nu in balbezit. Eltepe verovert de bal door een tackle van achteren. Eltepe passt de bal met de wreef. Górski is nu in balbezit. Górski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Górski bereikt de bal nog maar net als eerste. Górski met een sublieme pass. Daar is Dormetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 23%, Podgóra 77%.
Duch Puszczy Białystok - Podgóra 4:1