Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzów Stars FC Plaut
ogień! Tactiek Ofensywna
52% Balbezit 48%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
37.9 gemiddelde waardering 47.2
average Schieten solid
average Passen adequate
solid Verdedigen very good


4e minuut.
González González geeft de bal voor. Inworp. Dąbek met een snelle inworp. Szubierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski schiet op doel. González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Dąbek passt de bal zonder na te denken. Kuzera is nu in balbezit. Kuzera passt de bal zonder na te denken. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ... González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Dąbek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt González González de bal. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kizior neemt vlug de vrije trap. Kuzera kopt de bal weg. Dąbek probeert de bal aan de voet te houden. Słupik rent richting de bal. Słupik geeft de bal voor. González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Szubierajski probeert naar een medespeler te passen. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski speelt de bal door. Słupik rent richting de bal. Słupik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - FC Plaut 0:1

30e minuut.
Osman bereikt de bal nog maar net als eerste. Turecki maakt een afschuwelijke overtreding. Osman raakt geblesseerd tijdens het duel. Arop zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Humiecki de bal. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pielesiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szubierajski is nu in balbezit. Szubierajski geeft de bal voor. Słupik rent richting de bal. Słupik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - FC Plaut 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzów Stars 64%, FC Plaut 36%.
Gorzów Stars - FC Plaut 0:2

48e minuut.
Dąbek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dąbek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Humiecki met een snel genomen vrije trap. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap. González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Wieliczko geeft een hoge lob. González González rent richting de bal. González González geeft de bal voor. Wanatowski rent richting de bal. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Walczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pielesiak is nu in balbezit. Pielesiak passt de bal zonder na te denken. Wanatowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - FC Plaut 0:3

68e minuut.
Grajdoł is nu in balbezit. Grajdoł passt de bal in één keer door. Yanshu is nu in balbezit. Yanshu haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kawski met de inworp. Biczak is nu in balbezit. Biczak passt de bal met de wreef. Wanatowski is nu in balbezit. Wanatowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Pielesiak geeft de bal voor. González Pérez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kawski de bal. Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Słupik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Słupik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawski geeft een hoge lob. Yanshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanshu schiet op doel. Paal!

90e minuut.
Wanatowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamieniecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzów Stars 65%, FC Plaut 35%.
Gorzów Stars - FC Plaut 0:3