Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropotek Glewiec F.C. KURAK
5-3-2 Mid Tactiek miodek
58% Balbezit 42%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
45 gemiddelde waardering 38.2
solid Schieten average
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Musiałek geeft de bal voor. Michalczyk kopt de bal weg. Håheim met een sublieme pass. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Frygier met een sublieme pass. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski geeft een hoge lob. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Håheim rent richting de bal. Łakomy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Håheim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Håheim met een snel genomen vrije trap. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 46%, F.C. KURAK 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ropotek Glewiec - F.C. KURAK 0:0

46e minuut.
Lazović komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Buitenspel voor Manu. Goede buitenspelval van de verdediging. Vĩnh Hưng komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Archutowski probeert de bal aan de voet te houden. Manu rent richting de bal. Wielgosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wielgosz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Buitenspel voor Ardelean. Goede buitenspelval van de verdediging. Patrzałek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Frygier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lazović is nu in balbezit. Lazović geeft een lange en hoge pass. Halupczok kopt de bal weg. Manu rent richting de bal. Manu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrzałek passt de bal met de wreef. Bobula speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Manu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gos trapt de bal weg. Trung Khải kopt de bal weg. Manu is nu in balbezit. Manu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - F.C. KURAK 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 35%, F.C. KURAK 65%.
Ropotek Glewiec - F.C. KURAK 1:0