Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Żubry **WKS Leśnica Wrocław**
4242 Tactiek 3 pkt hehe
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.5 gemiddelde waardering 55
good Schieten very good
average Passen very good
solid Verdedigen excellent


1e minuut.
Sierociński passt de bal met de wreef. Rybnik is nu in balbezit. Fozica met een sublieme pass. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Zmelík met een sublieme pass. Fozica is nu in balbezit. Fozica met een sublieme pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:1

11e minuut.
Mielcarz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fozica met de inworp. Conde geeft een hoge lob. Tevreden springt en kopt de bal. Niemczyk bokst de bal weg.

14e minuut.
Rybnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal met de wreef. Bautista rent richting de bal. Bautista geeft een lange en hoge pass. Niemczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:2

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bautista met een snelle inworp. Conde rent richting de bal. Conde geeft een lange en hoge pass. Niemczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:3

31e minuut.
Lojodice probeert naar een medespeler te passen. Bautista rent richting de bal. Bautista met een sublieme pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bautista met een sublieme pass. Guizzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:4

43e minuut.
Zwojnica geeft een hoge lob. Inworp. Fozica met de inworp. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Stougaard kopt de bal weg. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Guizzetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Klungelig pakt Guizzetti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żubry 74%, **WKS Leśnica Wrocław** 26%.
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:5

46e minuut.
Pacułt komt het veld opgelopen. Neros komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chierchio passt de bal in één keer door. Pacułt rent richting de bal. Fozica tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fozica krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Zmelík geeft de bal voor. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwojnica begaat een overtreding. Zwojnica krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fozica zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stougaard de bal. Stougaard geeft een hoge lob. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buitenspel voor Stougaard. Goede buitenspelval van de verdediging. Križić komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Conde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zwojnica de bal. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Zwojnica geeft de bal voor. Sierociński kopt de bal weg. Klungelig pakt Mielcarz de bal. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Conde passt de bal in één keer door. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Zwojnica rent richting de bal. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chierchio onderschept slim de pass. Chierchio passt de bal zonder na te denken. Conde is nu in balbezit. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Żubry 75%, **WKS Leśnica Wrocław** 25%.
FC Żubry - **WKS Leśnica Wrocław** 0:5