Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok Gorzów Stars
vicotra Tactiek ogień!
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 37.3
very good Schieten average
good Passen adequate
very good Verdedigen good


4e minuut.
Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Isami geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biegun met de inworp. Grajdoł geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chiriani kopt de bal weg. Daar is Truchan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiriani met de inworp. Truchan geeft een hoge lob. Paal!

8e minuut.
Dormetta speelt de bal door. Daar is Korwin-Mikke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korwin-Mikke met een sublieme pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Górski is nu in balbezit. Górski geeft een lange en hoge pass. Daar is Solski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 1:0

14e minuut.
Walczyk geeft een lange en hoge pass. González González bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ draait met de bal, schiet en ... González Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 2:0

18e minuut.
Osman speelt de bal door. Arop rent richting de bal. Arop geeft een hoge lob. Yanshu rent richting de bal. Yanshu haalt uit met een fantastische trap. Pailos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Chakir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 2:1

19e minuut.
Isami bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajdoł verovert de bal door een tackle van achteren. Grajdoł speelt de bal door. Yanshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanshu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Chiriani verovert de bal door een tackle van achteren. Truchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Truchan passt de bal met de wreef. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 3:1

25e minuut.
Dormetta verovert de bal door een tackle van achteren. Dormetta passt de bal zonder na te denken. González González is nu in balbezit. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. González Pérez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 4:1

27e minuut.
Biegun bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert González González de bal onder controle te krijgen. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Górski onderschept slim de pass. Górski probeert naar een medespeler te passen. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 5:1

38e minuut.
Inworp. Górski met de inworp. Korwin-Mikke geeft een hoge lob. Dormetta is nu in balbezit. Dormetta draait met de bal, schiet en ... Paal! González Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 6:1

41e minuut.
Truchan is nu in balbezit. Truchan geeft de bal voor. Klungelig pakt Korwin-Mikke de bal. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Lasovan rent richting de bal. Lasovan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Truchan met de inworp. Dormetta geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 43%, Gorzów Stars 57%.
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 7:1

46e minuut.
González González heeft problemen om de bal te vangen. Lasovan rent richting de bal. Dormetta onderschept slim de pass. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
González González heeft problemen om de bal te vangen. Lasovan is nu in balbezit. Met opzet legt Dormetta zijn tegenspeler op de grond. Dormetta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

51e minuut.
Isami geeft een lange en hoge pass. González González controleert de bal met de borst. Condruţ rent richting de bal. Condruţ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 8:1

56e minuut.
Solski rent richting de bal. Korwin-Mikke verovert de bal door een tackle van achteren. Korwin-Mikke geeft de bal voor. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Walczyk passt de bal zonder na te denken. Osman probeert naar een medespeler te passen. Solski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriani verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriani geeft een hoge lob. González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Korwin-Mikke heeft problemen om de bal te vangen. Biegun rent richting de bal. Korwin-Mikke onderschept slim de pass. Korwin-Mikke draait met de bal, schiet en ... González Pérez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Yanshu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir verovert de bal door een tackle van achteren. Pailos geeft een hoge lob. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tkocz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Isami is nu in balbezit. Isami geeft een lange en hoge pass. Inworp. Biegun met de inworp. Grajdoł geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 43%, Gorzów Stars 57%.
Duch Puszczy Białystok - Gorzów Stars 8:1