Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ropotek Glewiec Duch Puszczy Białystok
5-3-2 Press Tactiek vicotra
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 47.2
solide Schieten solide
goed Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Klungelig pakt Isami de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halupczok met de inworp. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Isami is nu in balbezit. Halupczok onderschept slim de pass. Halupczok speelt de bal door. Tomkovics rent richting de bal. Tomkovics haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Paraschivu speelt de bal door. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics speelt de bal door. Manu rent richting de bal. Manu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Manu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir is nu in balbezit. Chakir geeft een hoge lob. Manu heeft problemen om de bal te vangen. Manu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Duch Puszczy Białystok 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 40%, Duch Puszczy Białystok 60%.
Ropotek Glewiec - Duch Puszczy Białystok 1:0

46e minuut.
Lazović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Chakir kopt de bal weg. Manu is nu in balbezit. Manu passt de bal met de wreef. Tomkovics is nu in balbezit. Tomkovics schiet op doel. Pailos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Duch Puszczy Białystok 2:0

58e minuut.
Vĩnh Hưng passt de bal met de wreef. Eltepe is nu in balbezit. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics schiet op doel. Pailos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Duch Puszczy Białystok 3:0

61e minuut.
Inworp. Konkol komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke speelt de bal door. Rarok is nu in balbezit. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Januszczak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke speelt de bal door. Tkocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkocz geeft een lange en hoge pass. Condruţ is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ropotek Glewiec - Duch Puszczy Białystok 3:1

72e minuut.
Inworp. Swarovski komt het veld opgelopen. Holmes komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Truchan rent richting de bal. Truchan passt de bal zonder na te denken. Patrzałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Haroutiunyan bokst de bal weg.

87e minuut.
Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Pokładowski met een snel genomen vrije trap. Patrzałek probeert de bal met de borst te controleren. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lazović de bal onder controle te krijgen. Condruţ is nu in balbezit. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Haroutiunyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ropotek Glewiec 54%, Duch Puszczy Białystok 46%.
Ropotek Glewiec - Duch Puszczy Białystok 3:1