Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podgóra **WKS Leśnica Wrocław**
zagrajta cus Tactiek 3 pkt hehe
31% Balbezit 69%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.3 gemiddelde waardering 54.2
average Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Tevreden de bal onder controle te krijgen. Czapnik rent richting de bal. Czapnik met een sublieme pass. Bautista heeft problemen om de bal te vangen. Bautista geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Queirolo met een sublieme pass. Bautista is nu in balbezit. Bautista met een sublieme pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Fozica bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozica geeft een hoge lob. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ... Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podgóra - **WKS Leśnica Wrocław** 0:1

20e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista met een sublieme pass. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Kogut probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Podgóra - **WKS Leśnica Wrocław** 0:2

26e minuut.
Walkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista onderschept slim de pass. Bautista geeft de bal voor. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Koszałkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Koszałkowski probeert naar een medespeler te passen. Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim Maluf bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvim Maluf schiet op doel. Moliński bokst de bal weg.

34e minuut.
Stougaard met een sublieme pass. Bautista rent richting de bal. Bautista met een sublieme pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Kogut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podgóra 71%, **WKS Leśnica Wrocław** 29%.
Podgóra - **WKS Leśnica Wrocław** 0:2

56e minuut.
Bautista met een snelle inworp. Chierchio is nu in balbezit. Chierchio passt de bal zonder na te denken. Fozica is nu in balbezit. Fozica geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bautista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde speelt de bal door. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podgóra - **WKS Leśnica Wrocław** 0:3

72e minuut.
Daar is Chierchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chierchio passt de bal met de wreef. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. Kogut maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podgóra - **WKS Leśnica Wrocław** 0:4

76e minuut.
Alvim Maluf is nu in balbezit. Chierchio onderschept slim de pass. Chierchio speelt de bal door. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Troch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podgóra 69%, **WKS Leśnica Wrocław** 31%.
Podgóra - **WKS Leśnica Wrocław** 0:4