Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Duch Puszczy Białystok FC Żubry
vicotra Tactiek 4242
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 40.1
very good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


8e minuut.
Pokładowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski passt de bal in één keer door. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Rybnik is nu in balbezit. Dormetta rent richting de bal. Dormetta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chiriani is nu in balbezit. Sierociński onderschept slim de pass. Sierociński probeert naar een medespeler te passen. Pătra is nu in balbezit. Pătra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gysi passt de bal in één keer door. Polechoński probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski met een sublieme pass. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pokładowski kopt de bal weg. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Guizzetti rent richting de bal. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 1:0

31e minuut.
Eltepe passt de bal in één keer door. Condruţ rent richting de bal. Dormetta rent richting de bal. Condruţ rent richting de bal. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Truchan verovert de bal door een tackle van achteren. Truchan passt de bal in één keer door. Mielcarz rent richting de bal. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ schiet op doel. Niemczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 2:0

41e minuut.
Grigorov heeft problemen om de bal te vangen. Grigorov onderschept slim de pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Dormetta rent richting de bal. Dormetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pokładowski probeert naar een medespeler te passen. Dormetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik verovert de bal door een tackle van achteren. Pătra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pătra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 34%, FC Żubry 66%.
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 2:0

46e minuut.
Neros komt het veld opgelopen. Pacułt komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Korwin-Mikke is nu in balbezit. Korwin-Mikke geeft de bal voor. Dormetta is nu in balbezit. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 3:0

55e minuut.
Dormetta passt de bal zonder na te denken. Truchan is nu in balbezit. Truchan geeft een lange en hoge pass. Condruţ krijgt zijn hoofd ertegen. Niemczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Górski is nu in balbezit. Górski met een sublieme pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ... Niemczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tkocz komt het veld opgelopen. Križić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tkocz met een sublieme pass. Mielcarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ verovert de bal door een tackle van achteren. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. Niemczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 4:0

79e minuut.
Klungelig pakt Górski de bal. Górski geeft een lange en hoge pass. Condruţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 5:0

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niemczyk met een harde bal richting middenveld. Pokładowski kopt de bal weg. Condruţ rent richting de bal. Condruţ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sierociński speelt de bal door. Neros bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokładowski begaat een overtreding. Pokładowski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Korwin-Mikke bereikt de bal nog maar net als eerste. Korwin-Mikke passt de bal zonder na te denken. Zwojnica rent richting de bal. Condruţ onderschept slim de pass. Condruţ haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duch Puszczy Białystok 24%, FC Żubry 76%.
Duch Puszczy Białystok - FC Żubry 5:0