Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gorzów Stars **WKS Leśnica Wrocław**
ogień! Tactiek 3 pkt hehe
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 54.5
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Conde speelt de bal door. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. González González legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stougaard is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tevreden neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Zmelík onderschept slim de pass. Fozica rent richting de bal. Fozica geeft een lange en hoge pass. Daar is Biegun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bautista geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Lojodice passt de bal in één keer door. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista passt de bal met de wreef. Tevreden bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:1

20e minuut.
Solski onderschept slim de pass. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tevreden de bal. Tevreden schiet op doel. González Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. González Pérez speelt de bal door. Chierchio kopt de bal weg. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Fozica is nu in balbezit. Fozica geeft een lange en hoge pass. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bautista zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde probeert naar een medespeler te passen. Lasovan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:2

35e minuut.
Yanshu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kawski komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Biegun kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walczyk de bal onder controle te krijgen. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Tevreden de bal. Conde rent richting de bal. Conde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasovan is nu in balbezit. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Conde rent richting de bal. Conde draait met de bal, schiet en ... González Pérez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden draait met de bal, schiet en ... González Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:3

43e minuut.
Stougaard kopt de bal weg. Tevreden heeft problemen om de bal te vangen. Lasovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tevreden verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
González Pérez trapt de bal weg. Lojodice kopt de bal weg. Biegun heeft problemen om de bal te vangen. Tevreden onderschept slim de pass. Tevreden schiet op doel. González Pérez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzów Stars 77%, **WKS Leśnica Wrocław** 23%.
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:3

46e minuut.
Grajdoł speelt de bal door. Biegun heeft problemen om de bal te vangen. Tevreden rent richting de bal. Klungelig pakt Tevreden de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap. González Pérez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
González González verovert de bal door een tackle van achteren. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal zonder na te denken. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:4

62e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. Walczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard onderschept slim de pass. Stougaard geeft de bal voor. Tevreden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:5

63e minuut.
Czapnik geeft de bal voor. González González heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. González Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:6

66e minuut.
Daar is Lasovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lasovan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lojodice de bal onder controle te krijgen. Kawski rent richting de bal. Kawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bautista rent richting de bal. Bautista passt de bal met de wreef. Daar is Lasovan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tevreden rent richting de bal. Tevreden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Lojodice onderschept slim de pass. Lojodice geeft een hoge lob. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... González Pérez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:7

78e minuut.
Biegun heeft problemen om de bal te vangen. Lojodice probeert naar een medespeler te passen. Conde probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stougaard de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Lojodice verovert de bal door een tackle van achteren. Tevreden is nu in balbezit. Tevreden passt de bal zonder na te denken. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Chierchio kopt de bal weg. González González geeft een lange en hoge pass. Lojodice met een sublieme pass. Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:8

83e minuut.
Biegun geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bautista met de inworp. Tevreden geeft een hoge lob. Stougaard maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:9

85e minuut.
Lojodice is nu in balbezit. Lojodice passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bautista de bal onder controle te krijgen. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kawski stond buitenspel. Lojodice neemt vlug de vrije trap. Daar is Stougaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gorzów Stars 69%, **WKS Leśnica Wrocław** 31%.
Gorzów Stars - **WKS Leśnica Wrocław** 0:10