Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGH RADOM 2 MLKS Lechia Sędziszów Małopol
32212zw Tactiek History
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.6 gemiddelde waardering 55.8
very good Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Aiuti is nu in balbezit. Aiuti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abatantuono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:0

2e minuut.
Marulanda passt de bal in één keer door. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache begaat een overtreding. Tache krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Iarca verovert de bal door een tackle van achteren. Iarca geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marulanda met de inworp. Gović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Iarca geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marulanda met de inworp. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović draait met de bal, schiet en ... Küsser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AGH RADOM 2 - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 1:1

7e minuut.
Türkoğlu geeft de bal voor. Abatantuono rent richting de bal. Abatantuono met een sublieme pass. Klungelig pakt Aiuti de bal. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Bumann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 2:1

8e minuut.
Almerares rent richting de bal. Aiuti onderschept slim de pass. Birse schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Birse krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Kardáš de bal. Aiuti rent richting de bal. Zahko onderschept slim de pass. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Traineira verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Zahko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mrdaković de bal. Mrdaković probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Aiuti is nu in balbezit. Aiuti passt de bal met de wreef. Tache rent richting de bal. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Saravia rent richting de bal. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Gović passt de bal in één keer door. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Albright is nu in balbezit. Almerares verovert de bal door een tackle van achteren. Almerares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rybus met de inworp. Adriano heeft problemen om de bal te vangen. Adriano geeft een hoge lob. Almerares springt en kopt de bal. Küsser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Traineira geeft de bal voor. Abatantuono kopt de bal weg. Rybus is nu in balbezit. Abatantuono onderschept slim de pass. Abatantuono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Marulanda speelt de bal door. Almerares rent richting de bal. Carciofalo met een sublieme pass. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Adriano probeert naar een medespeler te passen. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda passt de bal zonder na te denken. Almerares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almerares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Carciofalo speelt de bal door. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kardáš de bal. Kardáš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Aiuti passt de bal met de wreef. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kardáš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGH RADOM 2 - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 3:1

45e minuut.
Olivares komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 55%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 45%.
AGH RADOM 2 - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 3:1

55e minuut.
Birse passt de bal in één keer door. Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda passt de bal met de wreef. Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gović schiet op doel. Küsser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Rybus heeft problemen om de bal te vangen. Carciofalo onderschept slim de pass. Carciofalo passt de bal zonder na te denken. Abatantuono is nu in balbezit. Abatantuono schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gović bereikt de bal nog maar net als eerste. Traineira onderschept slim de pass. Marulanda begaat een overtreding. Marulanda krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Abatantuono zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu speelt de bal door. Kardáš is nu in balbezit. Kardáš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Saravia geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Zahko de bal onder controle te krijgen. Zahko geeft de bal voor. Almerares is nu in balbezit. Almerares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGH RADOM 2 55%, MLKS Lechia Sędziszów Małopol 45%.
AGH RADOM 2 - MLKS Lechia Sędziszów Małopol 3:1