Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kończyska Bukietowa Team
ATaK Tactiek rog3
53% Balbezit 47%
11% Spel op eigen helft 89%
32 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 44.2
goed Schieten matig
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Kijek kopt de bal weg. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki speelt de bal door. Klungelig pakt de Neve de bal. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 1:0

5e minuut.
Cervinski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybicki controleert de bal met de borst. Rybicki geeft de bal voor. Sandecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sánchez Curiel is nu in balbezit. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. Kupcik rent richting de bal. Peneş onderschept slim de pass. Peneş schiet op doel. Guentzel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

11e minuut.
Koszakow is nu in balbezit. Sánchez Curiel onderschept slim de pass. Sánchez Curiel met een sublieme pass. Kijek is nu in balbezit. Kijek haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler bokst de bal weg. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 2:0

13e minuut.
Słonimski speelt de bal door. Pilich speelt de bal door. Klungelig pakt Nissilä de bal. de Neve onderschept slim de pass. de Neve schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căruţaşu. Peneş raakt geblesseerd tijdens het duel. Peneş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sandecki rent richting de bal. Sandecki draait met de bal, schiet en ... Gündüzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 3:0

16e minuut.
Nissilä rent richting de bal. Nissilä geeft de bal voor. Słonimski speelt de bal door. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kijek rent richting de bal. Kijek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 4:0

19e minuut.
Klungelig pakt Sandecki de bal. Sandecki passt de bal in één keer door. Kijek rent richting de bal. Kijek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 5:0

25e minuut.
Căruţaşu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kijek de bal. Koszakow speelt de bal door. de Neve heeft problemen om de bal te vangen. de Neve schiet op doel. Gündüzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez Curiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve haalt uit met een fantastische trap. Gündüzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 6:0

31e minuut.
de Neve onderschept slim de pass. de Neve passt de bal zonder na te denken. Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek draait met de bal, schiet en ... Gündüzler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 7:0

39e minuut.
Căruţaşu probeert de bal met de borst te controleren. Nissilä is nu in balbezit. Căruţaşu onderschept slim de pass. Klungelig pakt de Neve de bal. de Neve draait met de bal, schiet en ... Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 8:0

44e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Curiel de bal. Peneş verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Căruţaşu. Căruţaşu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kończyska 12%, Bukietowa Team 88%.
FC Kończyska - Bukietowa Team 8:0

49e minuut.
Kijek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijek schiet op doel. Daar is Sandecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 9:0

53e minuut.
de Neve is nu in balbezit. de Neve speelt de bal door. Kijek rent richting de bal. Kijek schiet op doel. Gündüzler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 10:0

55e minuut.
Inworp. Słonimski met een snelle inworp. Sandecki probeert naar een medespeler te passen. Kijek rent richting de bal. Kijek schiet op doel. Gündüzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 11:0

58e minuut.
Koszakow geeft de bal voor. Sánchez Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Curiel passt de bal in één keer door. de Neve heeft problemen om de bal te vangen. de Neve geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sánchez Curiel rent richting de bal. Peneş onderschept slim de pass. Słonimski begaat een overtreding. Słonimski krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Peneş raakt geblesseerd tijdens het duel. Peneş met een snel genomen vrije trap. Miñambres Pascual kopt de bal weg. Passaretti heeft problemen om de bal te vangen. Sandecki rent richting de bal. Sandecki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is de Neve, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Neve haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 12:0

75e minuut.
Nissilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nissilä geeft een hoge lob. Słonimski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gündüzler trapt de bal weg. Căruţaşu kopt de bal weg. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Gündüzler trapt de bal weg van het doel. Căruţaşu kopt de bal weg. de Neve bereikt de bal nog maar net als eerste. de Neve schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kijek is nu in balbezit. Kijek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 13:0

85e minuut.
de Neve is nu in balbezit. de Neve passt de bal met de wreef. Kijek is nu in balbezit. Kijek schiet op doel. Gündüzler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kończyska - Bukietowa Team 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kończyska 10%, Bukietowa Team 90%.
FC Kończyska - Bukietowa Team 14:0