Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sieje7 Odra Nieboczowy
541 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 30.1
solid Schieten average
good Passen poor
good Verdedigen adequate


17e minuut.
Rodas onderschept slim de pass. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann met een sublieme pass. Sołtysik is nu in balbezit. Sołtysik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Morin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzekos onderschept slim de pass. Tzekos passt de bal zonder na te denken. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cuneo passt de bal in één keer door. Alvarez rent richting de bal. Alvarez geeft de bal voor. Klungelig pakt Sitek de bal. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sitek is nu in balbezit. Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Prochownik de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fudali trapt de bal weg. Dobrogeanu kopt de bal weg. Sitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Fudali trapt de bal weg van het doel. Cuneo kopt de bal weg. Sergent bereikt de bal nog maar net als eerste. Sitek onderschept slim de pass. Sitek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sieje7 28%, Odra Nieboczowy 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sieje7 - Odra Nieboczowy 0:0

49e minuut.
Cuneo passt de bal met de wreef. Tzekos is nu in balbezit. Tzekos speelt de bal door. Doente is nu in balbezit. Doente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sieje7 - Odra Nieboczowy 1:0

57e minuut.
Pawlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Faron verovert de bal door een tackle van achteren. Faron speelt de bal door. Doente rent richting de bal. Doente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Dobrogeanu passt de bal in één keer door. Tzekos rent richting de bal. Tzekos speelt de bal door. Sitek rent richting de bal. Sitek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Tündersepp geeft een hoge lob. Doente kopt de bal weg. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Sitek rent richting de bal. Sitek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sieje7 - Odra Nieboczowy 2:0

70e minuut.
Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrogeanu probeert naar een medespeler te passen. Sitek is nu in balbezit. Sitek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Prochownik probeert de bal aan de voet te houden. Bambagioni onderschept slim de pass. Tzekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente bereikt de bal nog maar net als eerste. Doente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Iamşci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faron controleert de bal met de borst. Faron geeft de bal voor. Sitek is nu in balbezit. Sitek schiet op doel. Fudali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doente is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sieje7 - Odra Nieboczowy 3:0

86e minuut.
Bambagioni geeft een hoge lob. Iamşci kopt de bal weg. Doente is nu in balbezit. Sitek rent richting de bal. Sitek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sieje7 22%, Odra Nieboczowy 78%.
Sieje7 - Odra Nieboczowy 3:0