Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bukietowa Team Odra Nieboczowy
5-3-2 Bukietowa Tactiek 442
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
23 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 32.4
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Cervinski geeft een hoge lob. Bambagioni kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rybicki de bal onder controle te krijgen. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Cuervo krijgt zijn hoofd ertegen. Fudali bokst de bal weg.

9e minuut.
Rybicki is nu in balbezit. Rybicki probeert naar een medespeler te passen. Peneş heeft problemen om de bal te vangen. Peneş schiet op doel. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 1:0

12e minuut.
Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 2:0

20e minuut.
Morin geeft een hoge lob. Gündüzler probeert naar een medespeler te passen. Peneş probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Prochownik de bal onder controle te krijgen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peneş rent richting de bal. Peneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 3:0

30e minuut.
Hoffmann rent richting de bal. Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki speelt de bal door. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 4:0

38e minuut.
Rybicki met een sublieme pass. Cervinski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervinski probeert naar een medespeler te passen. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo passt de bal met de wreef. Fudali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Cambronero passt de bal in één keer door. Miñambres Pascual met een sublieme pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 5:0

45e minuut.
Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo probeert naar een medespeler te passen. Peneş is nu in balbezit. Peneş schiet op doel. Prochownik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fudali bokst de bal weg. Klungelig pakt Prochownik de bal. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peneş rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 6:0

45e minuut.
Quang Ðạt komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 52%, Odra Nieboczowy 48%.
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 6:0

47e minuut.
Koszakow probeert naar een medespeler te passen. Bambagioni rent richting de bal. Cuervo verovert de bal door een tackle van achteren. Cuervo haalt uit met een fantastische trap. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 7:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Cuervo de bal onder controle te krijgen. Rybicki met een sublieme pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo schiet op doel. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 8:0

56e minuut.
Koszakow is nu in balbezit. Koszakow geeft de bal voor. Cuervo is nu in balbezit. Cuervo schiet op doel. Fudali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 9:0

58e minuut.
Cuervo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo met een sublieme pass. Peneş bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Fudali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 10:0

63e minuut.
Oberstraß heeft problemen om de bal te vangen. Rybicki rent richting de bal. Oberstraß schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oberstraß is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

66e minuut.
Sergent geeft de bal voor. Daar is van de Linden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa rent richting de bal. Suchy onderschept slim de pass. Suchy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rybicki verovert de bal door een tackle van achteren. Rybicki met een sublieme pass. Peneş is nu in balbezit. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Prochownik probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Suchy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki onderschept slim de pass. Rybicki geeft een lange en hoge pass. Cuervo rent richting de bal. Cuervo schiet op doel. Fudali verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Sołtysik speelt de bal door. Rybicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybicki passt de bal zonder na te denken. Peneş is nu in balbezit. Peneş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 11:0

89e minuut.
Miñambres Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres Pascual passt de bal met de wreef. Peneş is nu in balbezit. Peneş haalt uit met een fantastische trap. Fudali werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bukietowa Team 39%, Odra Nieboczowy 61%.
Bukietowa Team - Odra Nieboczowy 12:0