Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] tetrahydro
kosmoos Tactiek bratanek
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 58.8
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Depeccati speelt de bal door. Leino is nu in balbezit. Leino passt de bal in één keer door. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cerber geeft een lange en hoge pass. Brtiš met een sublieme pass. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:1

13e minuut.
Deserta geeft de bal voor. Brtiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš speelt de bal door. Quiñónez bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiñónez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Madroño geeft een hoge lob. Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi speelt de bal door. Quiñónez is nu in balbezit. Quiñónez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mekhloufi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prado speelt de bal door. Blom bereikt de bal nog maar net als eerste. Blom geeft een lange en hoge pass. Quiñónez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Prado probeert de bal aan de voet te houden. Stopyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stopyra passt de bal met de wreef. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. Sędziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Depeccati speelt de bal door. Harlem is nu in balbezit. Blom begaat een overtreding. Blom krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mekhloufi met een snelle inworp. Prado geeft een lange en hoge pass. Quiñónez heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez schiet op doel. Bizunovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lozano controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:2

42e minuut.
Blom verovert de bal door een tackle van achteren. Blom passt de bal in één keer door. Mekhloufi geeft een hoge lob. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Bizunovičius bokst de bal weg.

43e minuut.
Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado geeft de bal voor. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez draait met de bal, schiet en ... Bizunovičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:3

44e minuut.
Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Brtiš met een sublieme pass. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 62%, tetrahydro 38%.
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:3

52e minuut.
Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado passt de bal in één keer door. Daar is Mekhloufi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Quiñónez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:4

54e minuut.
den Goei onderschept slim de pass. den Goei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Blom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. Bizunovičius bokst de bal weg. Pennaccino heeft problemen om de bal te vangen. Quiñónez rent richting de bal. Quiñónez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stopyra passt de bal met de wreef. Harlem bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerber. Cerber krijgt een gele kaart. Harlem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keruzoré komt het veld opgelopen. Donaubauer komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Donaubauer met een sublieme pass. Prado met een sublieme pass. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:5

71e minuut.
Donaubauer met een snelle inworp. Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi geeft een hoge lob. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Donaubauer met een sublieme pass. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Bizunovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:6

76e minuut.
Inworp. Mekhloufi met een snelle inworp. Prado rent richting de bal. Prado geeft een hoge lob. Keruzoré springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Prado is nu in balbezit. Brtiš met een sublieme pass. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. Bizunovičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:7

84e minuut.
Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lozano krijgt een gele kaart. Keruzoré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keruzoré neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 64%, tetrahydro 36%.
Ridless Empire [?] - tetrahydro 0:8