Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro Ridless Empire [?]
bratanek Tactiek kosmoos
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.8 gemiddelde waardering 53.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Sanders geeft een hoge lob. Inworp. Lozano met de inworp. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Sędziak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brene is nu in balbezit. Brene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Ridless Empire [?] 0:1

5e minuut.
Dragu probeert naar een medespeler te passen. Brtiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtiš geeft een lange en hoge pass. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Deserta geeft een lange en hoge pass. Brtiš kopt de bal weg. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu is nu in balbezit. Dragu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fichera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brtiš met de inworp. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Bizunovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Blom passt de bal in één keer door. Brtiš rent richting de bal. Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. Bizunovičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo speelt de bal door. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Ridless Empire [?] 0:2

29e minuut.
Ocampos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi verovert de bal door een tackle van achteren. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 46%, Ridless Empire [?] 54%.
tetrahydro - Ridless Empire [?] 0:2

48e minuut.
Brtiš is nu in balbezit. Brtiš passt de bal met de wreef. Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Ridless Empire [?] 1:2

56e minuut.
Brtiš probeert naar een medespeler te passen. Dragu rent richting de bal. Dragu probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Met opzet legt Stopyra zijn tegenspeler op de grond. Mekhloufi raakt geblesseerd tijdens het duel. Mekhloufi met een snel genomen vrije trap. Keruzoré krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dragu met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Wernecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wernecki krijgt een gele kaart. Keruzoré is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keruzoré legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bizunovičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal. Wernecki kan de bal niet met de borst controleren. da Bilha met een sublieme pass. Daar is Dragu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dragu passt de bal zonder na te denken. Wernecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Fichera de bal. Wernecki is nu in balbezit. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius bokst de bal weg.

66e minuut.
Blom probeert naar een medespeler te passen. Brtiš met een sublieme pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Bizunovičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tetrahydro - Ridless Empire [?] 2:2

73e minuut.
Fichera rent richting de bal. Dragu onderschept slim de pass. Brtiš met een sublieme pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Bizunovičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - Ridless Empire [?] 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 34%, Ridless Empire [?] 66%.
tetrahydro - Ridless Empire [?] 3:2