Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dzikie Kabanosy Huk spadającego liścia
Pro 2 Tactiek główny diament
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.5 gemiddelde waardering 44
excellent Schieten good
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


2e minuut.
Catarrinho kopt de bal weg. Zasusz rent richting de bal. Zasusz passt de bal zonder na te denken. Temel rent richting de bal. Temel schiet op doel. Sebes bokst de bal weg.

12e minuut.
Sebes met een sublieme pass. Infante kopt de bal weg. Asilefe is nu in balbezit. Zasusz onderschept slim de pass. Zasusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Mares rent richting de bal. Tamé onderschept slim de pass. Tamé speelt de bal door. Banaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Banaszewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucović verovert de bal door een tackle van achteren. Mucović passt de bal zonder na te denken. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski schiet op doel. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Huk spadającego liścia 0:1

22e minuut.
Catarrinho rent richting de bal. Mucović onderschept slim de pass. Mucović met een sublieme pass. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Daar is Mucović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Catarrinho geeft de bal voor. Sgambati is nu in balbezit. Temel onderschept slim de pass. Temel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Mucović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Catarrinho met de inworp. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Casagrande heeft problemen om de bal te vangen. Casagrande geeft een hoge lob. Temel controleert de bal met de borst. Temel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dzikie Kabanosy - Huk spadającego liścia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 41%, Huk spadającego liścia 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Dzikie Kabanosy - Huk spadającego liścia 1:1

49e minuut.
Catarrinho is nu in balbezit. Catarrinho passt de bal zonder na te denken. Infante speelt de bal door. Temel is nu in balbezit. Temel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mucović geeft de bal voor. Buitenspel voor Oncică. Goede buitenspelval van de verdediging. Corona neemt vlug de vrije trap. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Ortega geeft een lange en hoge pass. Riller is nu in balbezit. Casagrande maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Casagrande naar de kleedkamers voor een vroege douche.

67e minuut.
Banaszewski controleert de bal met de borst. Mares legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Banaszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Banaszewski neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dzikie Kabanosy - Huk spadającego liścia 1:2

68e minuut.
Mares is nu in balbezit. Banaszewski is nu in balbezit. Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Riller verovert de bal door een tackle van achteren. Riller haalt uit met een fantastische trap. Enginar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mares kan de bal niet met de borst controleren. Tamé rent richting de bal. Mares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mares krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Temel rent richting de bal. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kowalczyk geeft de bal voor. Riller rent richting de bal. Riller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banaszewski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Enginar neemt vlug de vrije trap. Infante kopt de bal weg. Klungelig pakt Zasusz de bal. Zasusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft een lange en hoge pass. Riller kopt de bal weg. Riller bereikt de bal nog maar net als eerste. Riller haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Kowalczyk geeft een lange en hoge pass. Riller rent richting de bal. Riller probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski schiet op doel. Enginar bokst de bal weg.

84e minuut.
Catarrinho met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante probeert naar een medespeler te passen. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste. Temel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Temel bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Catarrinho probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Nəcəfsoy rent richting de bal. Temel rent richting de bal. Temel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dzikie Kabanosy 46%, Huk spadającego liścia 54%.
FC Dzikie Kabanosy - Huk spadającego liścia 1:2