Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pepik United K.S. Siedlce
Nowa Tactiek atak1
44% Balbezit 56%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 47.7
weak Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen very good


3e minuut.
Daar is Rusoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawenta speelt de bal door. Stoparek is nu in balbezit. Pańczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - K.S. Siedlce 1:0

12e minuut.
Daar is Sołdecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yengeç is nu in balbezit. Jakubec rent richting de bal. Jakubec draait met de bal, schiet en ... Szeléndi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pepik United - K.S. Siedlce 1:1

15e minuut.
Kapusta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz passt de bal in één keer door. Yengeç rent richting de bal. Yengeç draait met de bal, schiet en ... Szeléndi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Staško met de inworp. Oltenescu is nu in balbezit. Oltenescu geeft een lange en hoge pass. Jakubec maakt een snoekduik en kopt de bal. Szeléndi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pepik United - K.S. Siedlce 1:2

25e minuut.
Pawenta probeert naar een medespeler te passen. Rusoiu controleert de bal met de borst. Yengeç speelt de bal door. Jakubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kapusta probeert naar een medespeler te passen. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz passt de bal zonder na te denken. Jakubec is nu in balbezit. Jakubec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oziewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubec rent richting de bal. Jakubec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oltenescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oziewicz is nu in balbezit. Oziewicz draait met de bal, schiet en ... Szeléndi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Pawenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusoiu onderschept slim de pass. Rusoiu passt de bal met de wreef. Oziewicz is nu in balbezit. Oziewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 64%, K.S. Siedlce 36%.
Pepik United - K.S. Siedlce 1:2

56e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal zonder na te denken. Oltenescu probeert naar een medespeler te passen. Jakubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubec haalt uit met een fantastische trap. Szeléndi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Gregorczyk komt het veld opgelopen. Maczkowski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Yengeç passt de bal zonder na te denken. Oziewicz is nu in balbezit. Szczeciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oziewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

75e minuut.
Szczeciński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapusta met de inworp. Oziewicz rent richting de bal. Oziewicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Gospodinov rent richting de bal. Gospodinov passt de bal in één keer door. Ganz probeert naar een medespeler te passen. Oziewicz is nu in balbezit. Oziewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Rusoiu kopt de bal weg. Jakubec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kapusta de bal. Kapusta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Oltenescu kopt de bal weg. Libiszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Libiszewski geeft een hoge lob. Daar is Jakubec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubec draait met de bal, schiet en ... Szeléndi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Szczeciński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapusta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oziewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Oziewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pepik United 73%, K.S. Siedlce 27%.
Pepik United - K.S. Siedlce 1:2