Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tetrahydro FC Dzikie Kabanosy
bratanek Tactiek Pro 2
50% Balbezit 50%
28% Spel op eigen helft 72%
38 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 48.2
outstanding Schieten very good
formidable Passen adequate
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Prado rent richting de bal. Prado passt de bal in één keer door. Brtiš met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Aleksandrović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brtiš met de inworp. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 1:0

10e minuut.
Keruzoré rent richting de bal. Aleksandrović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keruzoré is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Keruzoré kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 2:0

14e minuut.
Dragu kopt de bal weg. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Sanders is nu in balbezit. Sanders geeft de bal voor. Mekhloufi probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 3:0

19e minuut.
Sanders verovert de bal door een tackle van achteren. Sanders geeft een hoge lob. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Enginar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Prado passt de bal met de wreef. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Mares de bal. Prado is nu in balbezit. Prado passt de bal met de wreef. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 4:0

25e minuut.
Maniago is nu in balbezit. Maniago passt de bal in één keer door. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nəcəfsoy met een sublieme pass. Madroño is nu in balbezit. Madroño geeft een lange en hoge pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Aleksandrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Mekhloufi is nu in balbezit. Mekhloufi passt de bal met de wreef. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Aleksandrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Enginar met een sublieme pass. Dragu met een sublieme pass. Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi geeft de bal voor. Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal. Enginar bokst de bal weg.

37e minuut.
Prado kopt de bal weg. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Dubilis rent richting de bal. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Enginar bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Daar is Brtiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtiš geeft een hoge lob. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 5:0

44e minuut.
Daar is Brtiš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brtiš passt de bal met de wreef. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi geeft een lange en hoge pass. Keruzoré springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 25%, FC Dzikie Kabanosy 75%.
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 5:0

53e minuut.
Klungelig pakt Keruzoré de bal. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Enginar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 6:0

54e minuut.
Prado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Blom komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cerber geeft de bal voor. Keruzoré rent richting de bal. Blom is nu in balbezit. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Dragu probeert naar een medespeler te passen. Mekhloufi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekhloufi passt de bal in één keer door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 7:0

71e minuut.
Blom is nu in balbezit. Blom passt de bal in één keer door. Aleksandrović rent richting de bal. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 8:0

74e minuut.
Sarantis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dragu kopt de bal weg. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 9:0

75e minuut.
Zasusz speelt de bal door. Klungelig pakt Catarrinho de bal. Mares is nu in balbezit. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Blom passt de bal met de wreef. Mekhloufi heeft problemen om de bal te vangen. Mekhloufi speelt de bal door. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casagrande onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mekhloufi zal de hoekschop nemen. Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Blom passt de bal in één keer door. Dragu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragu passt de bal zonder na te denken. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Enginar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

86e minuut.
Aleksandrović kopt de bal weg. Dragu geeft een hoge lob. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Aleksandrović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mekhloufi zal de hoekschop nemen. Keruzoré maakt een snoekduik en kopt de bal. Enginar bokst de bal weg.

88e minuut.
Keruzoré kopt de bal weg. Dragu is nu in balbezit. Dragu passt de bal met de wreef. Mekhloufi rent richting de bal. Mekhloufi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Infante met een sublieme pass. Deserta rent richting de bal. Temel verovert de bal door een tackle van achteren. Temel haalt uit met een fantastische trap. Sędziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tetrahydro 31%, FC Dzikie Kabanosy 69%.
tetrahydro - FC Dzikie Kabanosy 9:1