Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ridless Empire [?] Huk spadającego liścia
kosmoos Tactiek główny diament
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
52.5 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten matig
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


8e minuut.
Stopyra is nu in balbezit. Mucović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stopyra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. da Bilha zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oviedo probeert naar een medespeler te passen. Fichera is nu in balbezit. Fichera geeft de bal voor. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brene is nu in balbezit. Brene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 1:0

10e minuut.
Fichera speelt de bal door. Oviedo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mucović. Oviedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fichera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brene springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 2:0

21e minuut.
Asilefe is nu in balbezit. Stopyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stopyra speelt de bal door. Brene is nu in balbezit. Brene draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Oviedo geeft de bal voor. Aleksandrov kopt de bal weg. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kowalczyk de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Aleksandrov geeft een hoge lob. Ocampos kopt de bal weg. Stopyra is nu in balbezit. Brene bereikt de bal nog maar net als eerste. Brene draait met de bal, schiet en ... Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 3:0

38e minuut.
Stopyra is nu in balbezit. da Bilha rent richting de bal. Stopyra is nu in balbezit. Stopyra haalt uit met een fantastische trap. Sebes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 4:0

44e minuut.
Oncică passt de bal zonder na te denken. Mucović speelt de bal door. Wernecki geeft de bal voor. Oncică rent richting de bal. Oncică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 38%, Huk spadającego liścia 62%.
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 4:0

73e minuut.
Brene is nu in balbezit. Kowalczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brene raakt geblesseerd tijdens het duel. Ocampos zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kounadis is nu in balbezit. Kounadis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kounadis passt de bal in één keer door. da Bilha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Bilha passt de bal zonder na te denken. Fichera rent richting de bal. Fichera geeft een lange en hoge pass. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

83e minuut.
Stopyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stopyra passt de bal met de wreef. Brene rent richting de bal. Brene schiet op doel. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 5:0

85e minuut.
Mucović rent richting de bal. Oviedo onderschept slim de pass. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Kowalczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano geeft de bal voor. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ridless Empire [?] 30%, Huk spadającego liścia 70%.
Ridless Empire [?] - Huk spadającego liścia 5:0